Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért ilyen a barátnőm??

Miért ilyen a barátnőm??

Figyelt kérdés
Iskolás korom óta van egy barátnőm. Kiment dolgozni külföldre. Szép élete van a férjével és a 2 gyerekével. Régen meghaltak a szülei. Lassan haza akarnak költözni. Én is elveszitettem a szüleimet, csak testvérem maradt és az ő fia. Lassan 1 éve ért véget egy hosszú párkapcsolatom. Azóta probáltam ismerkedni, de nagyon sok rosz férfit sodort az utamba az élet. Utolso pasi az nagyon rosz volt, sok fájdalmat okozott nekem. Elmeséltem a barátnőmnek, ő meg konkrétan lehülyézett. Én sose hülyéztem le. Ezt meg is irtam neki messengeren, hogy örüljön hogy neki van rendes párja. Hogy en is örülnék neki ha lenne nekem is és nem bajlodni a hülye pasikkal. De erre nem is válaszolt. Azóta irtam neki hogy a fia hogy van,mert tüdőgyulladása volt. És erre se válaszolt több napja. Úgy érzem hogy úgymond, butának tart. Mert nincs párom és gyerekem.

tegnap 19:59
 1/2 anonim ***** válasza:
27%
Nem, te tartod magadat butának. Szerintem kívülről látja, hogy olyan pasikkal kezdesz, akikről már "ránézésre" lehet tudni, hogy baj lesz velük és erre írta a hülyét. Nem kell mindent magadra venned, meg ne a barátnődre égesd az energiáidat, hanem szedd össze magad, legyél minél vonzóbb, és arra érdemes emberrel töltsd az idődet, aki mindig jól bánik veled, és ha nem, akkor azonnal lapát!
tegnap 20:04
 2/2 anonim ***** válasza:
23%

Jó kérdés, ennyi alapján én nem tudok válaszolni.

Viselkedett már így veled valamikor?

Lehet hogy ebben a beszélgetésben volt valami, amit magára vett, csak te épp nem vetted észre.

Egy hosszú kapcsolat után kevesebb mint egy év társkeresés még csak nem is különösebben sok, szóval ez alapján nem gondolnám hogy hülyének tartana.

tegnap 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!