Mièrt nem akar velem találkozni az egyik barátnőm?
Màr 7 hónapja nem làttam pedig kb egy óra hosszàra lakik tőlem busszal. Szóval nem az van ,hogy a vilàg végén lakik. Instàn làtom minden héten màs baràtnőjével talàlkozik és ez nekem rosszul esik mert ràm sosincs ideje. Facebook-on szoktunk beszélgetni én szoktam ìrni,hogy találkozzunk de mindig lemondja valami ürüggyel. Nem értem miért ilyen velem mert régebben nem viselkedett îgy. De az évben nagyon megvàltozott. Okj-ről ismerjük egymàst màr 5 ève. Szeretnék vele jóban lenni mint régen de ő nem akarja.
28/N
Szerintem engedd el, vannak ilyen emberek.
Én addig kellettem valakinek, míg segítettem nekik házat venni, tolmácsoltam nekik, utána leraktak, merthogy "Nagyon kiesel" (5 perc autóval, meg gyalog is beleférek, és a két utcával arrébb lakó párhoz simán jártak...ők voltak az újak .
Ja, meg a varos masik végére is. Csaj addig kellettem, míg kellett a segítségem.
:(
Sajnos akivel mi szeretnénk, nem lehetünk jóban, akik meg velünk akarnak jóban lenni, azokkal mi nem akarunk.
Konkrétan nálam is van 3 ember, akiktől a falra tudok mászni, annyira idegesítenek, és keresik a társaságom. Szegények, pedig az lenne a legjobb, ha elmondanám nekik. Nem velük van a baj, valószínű, csak teljesen más közeg, értékrend, érdeklődés, nevelés, stb.
Illetve van, akit én idegesítek, ezt tudom jól. Mert vele okoskodok, folyton magyarázok neki, nem hallgatom meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!