Az olyan ember aki valójában lenéz bennünket miért akar mégis találkozni?
Figyelt kérdés
Ezt burkoltan érzékelteti is,ezzel ledegradál,nem a legjobbat nézi ki belőlem,nem veszi tekintetbe az erőfeszítéseimet amiket teszek,hogy előbbre jussak.Azt juttatja eszembe mi az ami nem sikerült,hol kellene lennem,bár ő sincs a topon.2019. ápr. 7. 17:41
1/3 anonim válasza:
Lehet hogy vissza kellene jelezni felé, hogy amit tesz, az számodra nem segítség. Ha a helyzet nem változik és nem érzed jól magad vele, vagy nem esnek jól azok, amiket mond, nem biztos hogy feltétlenül érdemes tartani a kapcsolatot vele.
2/3 A kérdező kommentje:
Nem is akarja, hogy segítség legyen.Talán nem is érdemes belemenni vele eszmecserébe mit miért tesz, még neki állna feljebb. Ő egyszerűen ilyen...ítélkező,szűklátókörű.Annyira már nem is érdekel ez a kapcsolat.Közös élményeink nem igen vannak,egy alaptiszteletet nem igazán tud megadni. Inkább a távolodást választom.Hívott a napokban is,hogy találkozzunk.Egy hónappal később az utolsó "kedves" megjegzése után.Akkor más példáját ecsetelve tett burkolt megjegyzést az életemre-hogy mit kellene tennem, meg telik az idő,stb...lényeg, hogy a saját élete felett is telik az idő és nem azt csinálja amit szeretne,nem érzi magát a helyén.A kedves megjegyzése mögött az is ott lehet, hogy most fogok diplomálni és ezzel próbál értékeket lerombolni bennem,hogy emlékeztet arra ami épp nem jó, amivel küzdök.
2019. ápr. 8. 13:46
3/3 anonim válasza:
Nem kell finomkodni. Én felhívtam, és megmondtam neki, hogy többé ne jöjjön el hozzánk, mert nem engedjük be az ocsmány, sértegető modora miatt. Megértette, nem jön, minden tökéletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!