Mégis hol szocializálódott az olyan ember, akinek a Kellemes ünnepeket kívánok üzenetre mindössze annyi a reakciója, hogy küld egy like jelet?
Nem közeli rokon, hanem pl régi ismerős stb...akire egy pillanat erejéig is, de gondol az ember.
Ennyire buták az emberek?
2-es privát üzenetben írtam, annak aki kicsit is fontos. Nyilván 3 kisgyerek mellett (8 év alattiak) nincs időm minden volt kollégának stb névre szóló üzenetet írni. De gondoltam rájuk külön is. Nem csak üzenőfalra tett tucat üzenettel.
Őszintén szólva nekem rosszul esik, hogy egy ,,tucat képeslapot,, sem tudott visszaküldeni.
Szerintem elég nagy öngól ezen problémázni.
Pont ezért tartom felesleges képmutatásnak az egész karácsonyt meg a jó kívánságokat.
Mindenki küldözgeti a sablon üzeneteit, aztán ha van reakció az a baj, ha nincsen akkor az. Mintha lenne bármi értelme annak a 2 sornyi nyáladzásnak egymás felé, mikor a való életben telibe szarjuk egymást.
Szerintem egy földön kívüli szemlélőnek elég vicces lehet, hogy emberek "virtuális képeslapok" általi kamu üdvözléseket küldözgetnek, megabiteket amik csak a virtuális téren léteznek, Google első találattal le lehet szedni őket. Aztán ezt a virtuális létet vetítik vissza a valós életükre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!