Ez is tériszonynak számít?
Én önmagában bírom a "mélység" látványát, szóval, ha egy nagyon magas épületről vagy hídról nézek le, akkor a mélység az nem ilyeszt meg. De leginkább az a gondolat ilyeszt meg olyankor, hogy az az épület vagy híd, amiről lenézek, összeomlik, összedől alattam.
Ezt is tériszonynak nevezik?
Szerintetek hogyan tudnám legyőzni ezt az alaptalan félelmemet?
Már sok videót láttam klönböző dokumentumfilmekről vagy valós videókról, pl. 2001. szeptember 11-én a tornyok legfelső emeletén segítségért integető embereket, vagy azt a bizonyos biztonsági kamera felvételt, ami idén készült Olaszországban egy híd összeomlásakor. Az ilyenek miatt van ez a negatív bizalom az építmények iránt. Szerintetek ez legyőzhető valahogyan?
Miért kéne legyőzni? Szimplán nem mész veszélyes helyekre.
Ha mégis, akkor tudatosítod magadban, hogy miért robbantják le azokat a hatalmas épületeket...
Mivel magától nagyon nehezen omlik teljesen össze. Vasbeton.. ha omlik is a vas az megfogja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!