Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » A legdurvább amit "barát"...

A legdurvább amit "barát" tett veled?

Figyelt kérdés

2023. máj. 1. 22:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Kikezdett az akkori pasimmal. :)

Nekem az ilyen nem barát.

2023. máj. 3. 19:49
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is "baráti viccelődés" címszavakkal elérte, hogy rosszabb legyen az önbizalmam, önértékelésem, amit akkor vettem észre, sajnos, amikor hosszabb ideig nem találkoztunk, és nem korábban.

A másik pedig egy elég... érdekes dolga volt. Nyáron alig találkoztunk, hogy ezen változtassunk, meghívott hozzájuk pár napra, programokkal meg ilyenekkel. Elég zsúfolt szünet volt, de sikerült mindkettőnknek jó napokat találni, meg is beszéltük, hogy akkor tudok menni. Aztán utána pár napig nem beszéltünk, de indulás előtt a biztonság kedvéért ráírtam, hogy minden rendben-e, mehetek-e továbbra is. Messengeren ment el, az app szerint rögtön megkapta. Semmi. Hívtam, SMS-t is írtam, egyikkel sem jutottam előrébb. Nem vette fel, nem válaszolt. Utoljára írtam még egy üzenetet, hogy remélem jól van, és, hogy így viszont inkább nem indulnék el.

FB-n, Instagramon végig elérhető volt, nemcsak a zöld "pötty" volt jelen, hanem aktívan reagált a közös osztálytársak képeire... Végül pár nappal azután jelentkezett, hogy az eredeti terv szerint hazaértem volna, és olyanokat írt, hogy "nem volt net", "nem volt térerő náluk".

Ez már a barátságunk vége felé volt, és attól a ponttól kezdve elő-előfordultak még hasonló dolgok.

(nem azon van a hangsúly, hogy nem mehettem el hozzájuk, hanem, hogy ilyen szinten kezdett hazudozni és sunnyogni, ahelyett, hogy megmondta volna, mi a helyzet)

2023. máj. 5. 14:43
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon érdekes dolgokat hallottam vissza magamról ismerősöktől, akár idegenektől is, akiket megismertem, és ő előzőleg ismerte őket. Kiutált a közös albérletből, és úgy állította be, hogy én tönkretettem.

A másik meg általában pont azzal jött össze, akibe szerelmes voltam éppen (és tudta).

Egy harmadik meg el akarta tussolni a tartozását.

2023. szept. 18. 21:22
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Olyat játszottunk barátnőmmel olyan 5.-ben hogy ki kellett találni mi került a szádba (konyhai élelmiszerből nyílván) és dohányt, kutyakaját és mosogatószert itatott/etetett velem, ameddig én csokit, mézet adtam neki. Aztán én voltam a gyökér mert nem tetszett.
aug. 16. 11:10
 15/15 anonim ***** válasza:
Odarendeltette a szüleimet kocsival valahova, hogy menjenek érte, mert derogált volna neki metróval menni... aztán odamentek, neki nem volt még kedve hazamenni és vmi féligmeddig havertól is kunyerált egy fuvart, a szüleimnek meg annyit mondott, hogy ja már nem kell, mehetnek haza.
aug. 21. 23:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!