Tartanátok a kapcsolatot egy ilyen emberrel még vagy nem?
Nagyon közel éreztem magam, mindent megosztottunk egymással, reggeltől estig beszélgettünk volt ilyen, akármikor megvolt a közös hang, nem voltak titkok úgy érződött.
Na aztán egyik pillanatról a másikra úgy éreztem hogy leváltott. Például sokkal kevesebb és felszínesebb téma, nem annyira keres. Random kitalál dolgokat vagy pedig azt mondja most elmegy aludni és látom hogy mással beszélget.(Nem nem onnan hogy elérhető vagy ilyenek, másik féltől)
Próbálja tartani magát a régi dolgokhoz (mármint ahogy voltak) de most már csak ilyen másodlagos vagy inkább sokadlagosnak érzem magam.
Nem akarok teher lenni neki ezért kérdezem a kérdést.
Jó ez így. Nekem is van egy barátom akivel először csak üzleteltem aztán így kb testvérként tekintek rá. De kell egy bizonyos távolság mert tényleg senkiben nem lehet azért megbízni.
Tartsd vele a kapcsolatot nyugodtan..mert az sem jó ha túlságosan is közel van az ember a másikhoz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!