Ti tartanátok egy ilyem emberrek a kapcsolatot?
Nagyon régóta ismerem őt, majdnem 10 éve. Az utóbbi pár évben nagyon jó viszonyban voltunk, de bevallom nagyon zavart a hozzáállása sok dologhoz. Az egyik problémám az volt, hogy mivel mindketten máshova jártunk egyetemre ritkán találkoztunk. Hétvégén mindketten hazamentünk, és 5km-re laktunk akkor egymástól. Rengetegszer megbeszéltük, hogy találkozunk, de vagy órákag csúszott az egész, vagy ha nem, akkor én kellett nagy kitérőt tegyek, mert egrészt bementem a városba, ahol lakott, másrészt pedig nem volt hajlandó 2 utcát sétálni, kitérővel fel kellett őt vegyem.
Másrészt, ha felhívott, hogy beszéljünk, 2 órát beszélt magáról, sokszor alig jutottam szóhoz, majd ha közbe neteztem, akkor az volt a baja, hogy nem figyelek, olyan vagyok, mint a barátja. Évekig tetszett egy pasi, de akárhányszor beszéltem róla, folyton lehurrogott, hogy nem is találkoztok, nem tudja mit eszek rajta... A végén már nem is beszéltem a srácról, meg kb.semmi számomra fontos dologról. Aztán egyszercsak nem volt időm, mivel minden nap éjjeleket tanultam meg olvastam vizsgára, a csaj meg puffogott, hogy fel akar hívni, hogy beszéljünk egy jót, de az nem érdekelte, hogy nekem nem alkalmas s nem írtam neki már vissza, aztán kaptam, hogy én fura vagyok. S kb 4 hónapja nem beszélünk már. Sokszor el voltam hanyagolva a barátja miatt, illetve az esetek nagy részében úgy talalkoztunk, hogy 1 órára rá beállított a barátja és ott hallgatta, hogy miről beszélünk.
Szörnyeteg lennék, mert megszakítottam vele csak úgy a kapcsolatot?
25N
Kislány, végigolvastam az egészet.
Ha nem tudsz rá figyelni, akkor el kell köszönni, és letenni. Tartom, hogy bunkó dolog mással foglalkozni, ha valaki hozzám beszél.
Kisfiam, ne pattogj a semmiért. :D
Kérdező: Az a része, hogy szó nélkül hagytad lógva az hát nekem nem okay de yep ilyen esetben nincs értelme foglalkozni az emberrel.
26F
Kedves 67% os troll!
Megjegyzem, legalább 10x mondtam, hogy mennek kell, és készültem letenni, de le se sz.arta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!