Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Tartanátok a kapcsolatot alap...

Tartanátok a kapcsolatot alap szinten ezzel az ismerőssel, ha így viselkedik, vagy le kéne építeni?

Figyelt kérdés

Szóval az a lényeg, hogy régen többször találkoztunk, beszélgettünk, egy jó ideje viszont nehéz leszervezni egy talit, lemondja, közbe jön valami, nem ér oda végül. Beszélgetés nem kölcsönös, sose kérdez, néha messengeren átküld egy képet vagy linket amiről eszébe jutottam, vagy magáról ír egy monológot, aztán ennyi.

Most legutóbb is ez volt, ő mondta-mondta, de kérdés felém semmi. Nekem ez elég fárasztó és rosszul is esik.

Ja és tudom, hogy engem kb akkor keres, amikor nincs más barátja, aki ráér.

Ti folytatnátok ilyen esetben a "barátságot"? Alapvetően én úgy vagyok vele, hogy ezen a szinten próbálom kezelni én is őt, de amikor a helyzetben vagyok, csalódok és még ettől is elmegy a kedvem.

dec. 30. 11:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt engedd el . Eléggé egyoldalú az alapján amit leírtál.
dec. 30. 11:53
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem volt olyan korábban, hogy hiába kérdezgetett? Én jártam már úgy ismerőssel, hogy ha valami konkrét dolgot kérdeztem, nem válaszolt. Faggatni nem mertem, azt én sem szeretem.

Elmeséltem, hogy velem mi újság, hátha akkor ő sem fog elzárkózni. (Ezt utólag megbántam, mert így én neki mindent, ő meg nekem semmit.) Mondjuk a találkozástól is ő zárkózott el, pedig gondoltam hátha csak írni nem szeret magáról.

Esetleg próbáld ki, hogy te magadtól leírsz 1-2 dolgot, ami történt és nézd meg visszakérdez-e arra a következő alkalommal. Ha valójában nem is te érdekled, akkor meg hagyd.

dec. 30. 12:50
 3/4 anonim ***** válasza:
Én is valami olyasmit javasolnék, hogy a következő beszélgetés alkalmával magadról, a veled történtekről írj, és nézd meg, erre hogyan és mint reagál, folytatja-e a beszélgetést. Aztán annak függvényében vagy többet, vagy kevesebbet írogatnék vele. A kapcsolatot nem szakítanám meg, azonban nem szánnék rá már annyi időt, mint azelőtt.
dec. 30. 13:39
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Korábban vol hogy próbálkoztam írni vagy szóban mesélni dolgokat magammal kapcsolatban, amire röviden reagált, de nem kérdezett, aztán folytatta tovább a saját dolgaival. Én szivesen megnyílnék, ha kérdezne, de azt érzem, hogy nem érdekli.

Ezért is próbálkoztam én meg ebből az irányból, hogy ha én kérdezem, és ő elmondhatja amit szeretne, ő is érdeklődni fog majd egy idő után. De szerintem csak egyre rosszabb részemről.

Tényleg hagynom kéne....

dec. 30. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!