Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Helyesen tettem, hogy megszaki...

Helyesen tettem, hogy megszakitottam a kapcsolatot egy olyan emberrel aki 2 naponta valaszolgatott vissza?

Figyelt kérdés
Gyerekkorom ota ismertem, eleg joban voltunk, bulizni jartunk, tobbszor mentunk egyutt nyaralni haveri tarsasaggal. Az utobbi idoben mar nem is erdeklodott felolem, en hiaba kerdeztem ra a munkajara, egeszsegere (voltak gondjai), o nem viszonozta soha. Tudom, hogy hozza van nove a telefonjahoz, mert ejjel-nappal azt nyomkodta regen is, de megse tudott visszavalaszolni soha "idoben". Volt, hogy a csoportos beszelgetesbe irt, de nekem nem tudott visszavalaszolni. ( na ezt nagy bunkosagnak ereztem..)Ugy erzem, hogy a sajat onbecsulesemet asnam ala, ha tovabbra is keresnem egy ilyen ember tarsasagat...

jún. 16. 17:45
 1/10 anonim ***** válasza:
86%
Majd az idő igazolni fog, lehet ő egyszer sem fog többet keresni, ha rajta múlik.
jún. 16. 17:47
 2/10 anonim ***** válasza:
18%
Helyesen. Nem szeretnék olyan emberrel kapcsolatban lenni aki meg akarja mondani, mennyi idő alatt kellene válaszolnom.
jún. 16. 17:55
 3/10 anonim ***** válasza:
84%
Ne kell színháziasan megszaítani, elég ha csak nem írsz neki többet.
jún. 16. 18:08
 4/10 anonim ***** válasza:
78%
Nem írsz neki többet. Szerintem ez a jó negoldás. Hisztizni felesleges.
jún. 16. 18:30
 5/10 A kérdező kommentje:
Nem hisztizesre gondoltam csak siman hagyni az egeszet. Forrasat se tudom ami kivaltotta nala ezt a viselkedest, mert nem adtam ra okot, de mar az utobbi 1 evben ezt csinalta.
jún. 16. 18:33
 6/10 anonim ***** válasza:
64%
Nem írtam hisztit, csak hogy nem kell bejelenteni, csak simán nem írsz.
jún. 16. 18:55
 7/10 Senior Séf ***** válasza:
71%
Haragszol rá, mert nem a te elvárásod szerint él? Nagy marhaság.
jún. 16. 19:08
 8/10 anonim ***** válasza:
62%
Teljesen érthető. Te kerested őt, szerettél volna beszélni vele, ő nem viszonozza a figyelmet, és nem olyan indok miatt, ami valódi, hanem csak nem érdekelt ebben. Te pedig nem szeretnél kajtatni a másik után, könyörögni a figyelemért, nem akarod magad tehernek érezni. Én mindig elengedem az ilyeneket, és jó is az életem. Aki velem van, az pedig imád velem lenni, mindig visszaír, és számíthatok rájuk.
jún. 16. 19:35
 9/10 anonim ***** válasza:
36%
Magadban csalódtál. Elképzeltél valamit és nem úgy sült el.
jún. 17. 00:49
 10/10 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem ha 2 nap után ìr vissza,az azért nem olyan tragikus.Szerintem ennek kb 1 hét a határa
jún. 19. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!