3 naponta válaszolt, rosszul esett, lezártam de hiányzik?
Ő a pasi én a lány. 2 év korkül, 4 éve nagyon jó barátok.
Minden rendben volt, de sokszor csak napokra rá válaszolt. És mikor ezt felhoztam, azt mondta, hogy türelmetlen vagyok. Nekem nagyon rosszul esett és megszakítottam vele a kapcsolatot.
Amikor mondtam neki hogy rendben akkor barátkozzon másokkal akkor azt monta helyes, azt fogja tenni.
Ennyi volt az utolsó üzenet, ez már egy éve.
Felejtsd el. Jol tetted, hogy megszakitottad vele a kapcsolatot.
Keress valakit aki legalabb annyira viszonozza a dolgot, es fontos vagy neki mint o neked.
Itt gyakorin peldaul azt mondjak 2 naponta szoktak annyit irni a masikra, hogy "szia" meg "jol".
Ha egy barátodról van szó, akkor attól függ, hogy ez általános-e vagy időszakos. Mindenkinek lehet zsúfoltabb időszaka, ha viszont hosszútávon ritkán és röviden válaszol, az jelzésértékű.
Ellenben, ha jól értem, itt nem baráti érzelmekről van szó, Kérdező.
De baráti.
Miért lenne más?
Természetesen nem mindig így válaszolt, fele-fele arányban gyorsan máskor napokkal később. De tekintve, hogy mi elég gyakran írkáltunk, így sokszor hagyott úgy...
Ha "csak a barátod" volt, akkor teljesen fölösleges volt ezen összeveszni, mint "barátod" nem köteles folyamatosan veled foglalkozni, arról pedig nem volt szó, - ha jól értem - hogy elhanyagolt volna.
Azt nem értem, hogy egy "barátságot" miért nem tudtál lezárni lelkiekben egy év alatt.
9.
Jó barátság volt, 1 év rövid idő, én szerelmet is évekig tart mire lezárok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!