Naponta átlagosan hány kérdésre válaszoltok és mennyit tesztek fel?
Figyelt kérdés
2017. okt. 5. 20:50
1/8 anonim válasza:
Én ritkán teszek fel kérdést.
Vannak napok amikor egyre sem válaszolok, van amikor három-négyre is.
Ma te vagy az elsö!:-)
2/8 anonim válasza:
kérdést ritkán, de napi szerintem 100 körül válaszolok
3/8 anonim válasza:
Kérdést max. havonta egyszer szoktam feltenni, ha van valami, amit tudni szeretnék, véleményt kérek. A válaszok száma meg változó. De átlagosan egy nap talán 10-20 kérdésre válaszolok.
4/8 anonim válasza:
A kérdés feltevés az változó mikor hogy jön az ihlet van hogy egy hónap alatt 5-6 kérdés de van hogy két hónapig semmi. a kérdésmegválaszolásom csak ritkán haladja meg egy nap az ötöt, de az is van hogy napokig egy választ sem adok, igyekszem csak olyanokra válaszolni amikre tudok is értelmes választ adni :)
5/8 anonim válasza:
Változó. Attól függ, hogy mennyi dolgom van, vagy mennyire unatkozom, de úgy átlagban napi 15 kérdésre válaszolok.
Kérdezni ritkán szoktam, talán havonta egyszer.
6/8 anonim válasza:
Ritkán teszek fel kérdést, napi 10 talán, amire válaszolok. Nem számolom pontosan.
7/8 Metionin válasza:
Évekkel ezelőtt regisztráltam de csak 2 kérdést tettem fel eddig. A válaszok változatosak, van hogy hetekig semmi érdekeset nem találok és van hogy 20at is megválaszolok egymás után :D
8/8 anonim válasza:
en naponta kiirok minimum 2 kerdest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!