Ti mit válaszoltok arra a szinte automatikus kérdésre, hogy "Mi újság? ", összefutva egy ismerőssel?
Figyelt kérdés
2017. aug. 31. 09:12
1/14 anonim válasza:
"semmi" és megyek tovább...az ismerős úgyis csak kb. ennyire kíváncsi.
3/14 anonim válasza:
attól függ hogy ki kérdezi..
Ha egy barátnőm-akiről tudom hogy tényleg érdekli,akkor hosszabban válaszolok
De ha csak úgy nem túl közeli rokon/ismerős stb. akkor csak:minden oké..
4/14 anonim válasza:
"Semmi különös. És veled?"
Esetleg ha van valami nagy újság, utána elmondom neki, hogy "Képzeld..." :D
5/14 anonim válasza:
Semmi extra,
semmi érdekes,
megvagyok,
a szokásos...
6/14 anonim válasza:
"Semmi" Mert erre nem is lehet máshogy válaszolni.Berögzült sablonkérdés egy berögzült sablonválaszt érdemel.Ha azt kérdezné "Mi járatban?",egyből rá lehetne térni a lényegre,semmi szükség nem lenne ilyen kerülőválaszokra.
7/14 anonim válasza:
Semmi különös.
Minden rendben.
Nem azért tesznek fel ilyen semmitmondó kérdést, mert komoly, kifejtős válaszra kíváncsiak, így nem is kell rá felelni semmi konkrétat.
8/14 anonim válasza:
Én megmondom az aktuális tevékenységem, hogy éppen megyek vagy jövök innen vagy onnan. Nem kell ezt túlagyalni.
10/14 A kérdező kommentje:
De valami frappáns válasz létezik?
Hallottam már ilyet: (s*ar a köbön)
2017. aug. 31. 12:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!