Előfordult màr hogy valaki rosszul bànt veletek,megszakította a baràtsàgot és utàna megbànta?
Igen, volt, miután az "új barátainak" már nem kellett.
Akkor nagyon tepert volna vissza. Így járt, nem vagyok idióta, ha kétéven keresztül masszívan tojt a fejemre az "új barátnők" miatt, akkor se kelljek neki, amikor egyedül marad.
Legjobb barátnők voltunk egész gimi alatt, majd utolsó évre teljesen kifordult magából (előtte is voltak hasonló megmozdulásai, de korántsem annyi és akkora volumenűek); féltékenykedett más barátaimra, egyre több szarkasztikus és nem kívánatos megjegyzése volt felém, majd egy ponton túl, versengeni kezdett velem.
Nekem ez mind sok volt, szóval eleinte óvatosan, majd mikor az nem használt, konkrétan megmondtam neki, hogy ez így nincs rendjén, amiből mindig veszekedés lett. Az egyik alkalmával pedig hozzám vágta, hogy többet nem akar velem beszélni, és azzal meg is szakadt mindennemű kommunikációnk.
1 év sem telt el, mikor rám írt, hogy hiányzom neki, legyen minden olyan, mint rég. Akkor már egyetemisták voltunk, úgy voltam vele, hogy egy próbát megér, biztos megváltozott jó irányba, de nem. Pár napba sem telt, előjöttek a régi gondok, aztán akkor már én mondtam ki, hogy ennyi volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!