Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » A legkedvesebbek a legálságosa...

A legkedvesebbek a legálságosabbak?

Figyelt kérdés
Megismertem egy nőt a munkahelyen. Ő nyitott felém, én meg beleestem. De aztán kiderült, hogy a fogdosásai meg a név szerinti köszönései, meg amögött, hogy folyton rám mosolyog, valójában nincs semmi, bár azt hazudta, hogy nagyon kedvel, meg szívesen találkozna velem, meg hogy jól érezte magát velem az egyetlen - amúgy szabályosan "kierőszakolt" (értsd: sokadik elhívásra végre időt szakított rám) találkánk során, még a barátságomból sem kér. De még annyi lenne benne, hogy legalább most tisztázza ezt, és nem mismásol. Állandóan lekoptat. Meg rájöttem, hogy a közvetlen kollégáival kiröhög engem a hátam mögött. Csak valami idióta megfelelési kényszere van, hogy mindenkivel jóban legyen, ezért azt mondja, amit hallani akarsz, de annyi esze nincs, hogy azzal számoljon, egyszer majd úgyis kiderül, hogy egy hazug, kétszínű alak.

2023. ápr. 2. 16:13
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Inkább azt mondanám, hogy nincs összefüggés. A kedvesség pont olyan, mint a szépség: nem jelent semmit. Se jót, se rosszat.
2023. ápr. 2. 16:20
 2/20 anonim ***** válasza:
78%
Nem.
2023. ápr. 2. 16:23
 3/20 anonim ***** válasza:
68%
Én ezt így nem jelenteném ki, nem általánosítanék. Sőt, bizonyos szempontból sértő is rámnézve ez a kérdés, mert én pl elég kedves vagyok. :):)
2023. ápr. 2. 16:34
 4/20 A kérdező kommentje:

3

De tudod is, hogy a túlzott kedvesség felelősséggel is jár? Nem édesgetheted magadhoz oda a másikat, ha amúgy nem kérsz a társaságodból, csak az egódnak épp jót tesz, hogy a jóságos tündér szerepében tetszeleghetsz

2023. ápr. 2. 16:38
 5/20 anonim ***** válasza:
63%
Nincs is ilyen szó. 🤣
2023. ápr. 2. 17:17
 6/20 anonim ***** válasza:
81%
Az, hogy valaki kedves másokkal nem jelenti azt, hogy minden lekinyomoréknak rá kell akaszkodni.
2023. ápr. 2. 17:19
 7/20 anonim ***** válasza:
91%

"Ő nyitott felém, én meg beleestem."

Hát gyerek, itt nem a kedvességgel van baj, hanem azzal, hogy egy szimpla kedvességet félreértelmezve azonnal "beleesel" a nőkbe és minden méltóságodat félredobva még akkor is utánuk kajtatsz, amikor már számodra is egyértelmű, hogy nem kérnek belőled.

Nem a világ hülye attól, hogy te fordítva vagy bekötve.

2023. ápr. 2. 17:19
 8/20 anonim ***** válasza:
78%
Te írtad, hogy úgy kellett kierőszakolni egy darab találkát és folyton lekoptat.. ez nem annak a jele, hogy akarna tőled valamit.
2023. ápr. 2. 17:59
 9/20 anonim ***** válasza:
70%
Ha nem lennének kedvesek a kérdezővel, akkor most arról szólna a kérdés, hogy őt mindenki ok nélkül utálja és a nagyképű, kétszínű de csinos kolléganő őt emberszámba sem veszi, bezzeg a Józsival a másik osztályról biztos kefélnek egész este, mert mindig rámosolyog... :D
2023. ápr. 2. 18:24
 10/20 A kérdező kommentje:

Ha nem akar tőlem semmit, minek fogdosott?

Még miért nem mondja azt, hogy kopjak le?

2023. ápr. 2. 20:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!