Mit vegyek születésnapjára?
Figyelt kérdés
Egyik barátnőm most lesz 20 éves és nem tudom milyen ajándékot vegyek neki. Ismerem az ízlését de valami különleges meglepetését akarok neki de tanácstalan vagyok milyen ajándék lenne a megfelelő.
Ha van ötletek vagy tippetek számomra légyszíves osszátok megvelem.
ma 09:36
1/1 anonim válasza:
Ismered az ízlését, mi nem. Én egy egyedi fotós plüssmacinak is nagyon örülnék, egy ismerősöm meg gyerekes hülyeségnek tartaná - csak hogy két végletet említsek.
Valaki drága emlékként gondol az ilyesmikre, valaki porfogó kacatnak tart mindent, ami nem praktikus. Egy kis kapaszkodót adjál már, kérlek, ne vakon tapogatózzunk :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!