Mit vegyek egy barátom születésnapjára?
Figyelt kérdés
nagyjából másfél hónapja ismerjük egymást, munkatársak lettünk és hamarosan itt van a születésnapja, ezért szeretnék neki kedveskedni valami aprósággal.
pár szó róla:
-lány
-21 éves lesz
-szeret olvasni
-szereti a filmeket is
-dohányzik
-(és az egyik legfontosabb)vegán!
esetleg ha van köztetek vegán, tudnátok nekem valamit ajánlani, hogy (hogyan)/mit adhatnék neki.? Én mindig megfeledkezem olyan apróságokról hogy nem iszik szívószállal stb, és természetesen nem szeretnék valami műanyaggal becsomagolt vackot adni, ezért nagyon megköszönném ha segítene valaki!
2021. aug. 2. 12:55
2/5 anonim válasza:
Vegyél egy könyvet ami dohányzás káros hatásairól szól...
3/5 anonim válasza:
Vegyél neki egy könyvet, ami felvilágosítja, hogy mekkora marhaság vegánnak lenni.
Amúgy meg vegyél neki egy bonbont aztán szevasz. Ne agyald túl.
4/5 anonim válasza:
Én nem biztos, hogy a vegánságból indulnék ki, főleg, ha nem vagy a téma "szakértője". A 21 év például egy fontos korforduló, biztos vannak ehhez kapcsolódó kisebb-nagyobb ajándékok. Vagy ha szereti a filmeket és a könyveket, akkor a kedvenc műveihez kapcsolódó relikviákat, ajándéktárgyakat is lehet találni. Vagy van-e esetleg olyan könyv, amit szeretne és még nincs meg neki? Ezek jutottak elsősorban eszembe.
5/5 anonim válasza:
Az eredeti oreo keksz vegán. Gesztenye Marci is régebben vegán volt, nem tudom azóta valtozott-e az összetevője. Cherry Queen is vegán elvileg. Vehetsz neki diákcsemegét, vagy Japánban nagy hagyománya van gyümökcsöket ajándékba adni szépen becsomagolva. Ezek apróbb ajándékok szerintem, kivéve a Cherry Queen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!