A legkedvesebbek a legálságosabbak?
11
Többször is végig simította kezét a tarkómon, megérintette a vállam.
Azt mondta, hogy nagyon kedvel engem, hogy szívesen találkozna velem, hogy jól érzi magát velem. De ha még a barátságomból sem kér, akkor miért hazudozik össze-vissza?
14
Én az egyességet szeretem. Ha nem kedvel már, amit nem tudom, mivel érdemeltem ki, mert ezeket a hazugságait nem olyan rég mondta, közben két hétig nem is találkoztunk.
Mondom, ott borul a dolog, hogy a kérdező a semmit vette valaminek. Alapvetően egy eltorzult nézettel tekint az egész nem létező "kapcsolatra".
Szerintem valahol ezért is mondják, hogy nincs férfi-nő barátság, mert az emberek túlgondolják a dolgokat.
Férfiként én is kedvelem a munkatársaimat nemtől függetlenül, szívesen találkozom is velük akár munkán kívül is. Ettől még inkább egy távoli haveri-munkakapcsolat marad ami "köztünk" van, nem mélyreható barátság vagy párkapcsolat.
"Mi lenne, ha megbeszélnéd vele?"
Én pont azt mondom, ezen nincsen mit beszélni.
A kérdező leírta mi van:
"valójában nincs semmi"
"kierőszakolt találkánk"
"még a barátságomból sem kér"
"Állandóan lekoptat"
Teljesen egyértelmű, hogy a nő semmit nem akar, és kellemetlen neki a helyzet és hogy a kérdező nem veszi a lapot.
Másrészt meg szerintem ha valakit szeretünk, akkor arról nem úgy beszélünk, mintha valami utolsó rongy lenne. Itt nem szerelemről van szó, csak a kérdezőben beindult a kanosság.
Részemről pont ez a kétszínű dolog. Valakit a háta mögött megfelelési kényszeres, hazug, kétszínű mocskos k_rvának elhordok, de azért azt elvárom, hogy zúgjon már belém... :D
Szép is lenne, ha mindenkinek, akit nem kedvelek, ezt a szemébe kéne mondanom. A kulturált együttélés egyik alapja, hogy nem sértegetjük feleslegesen a másikat, hanem ha nem szimpatikus, akkor nem keressük a társaságát. Persze ehhez az kell, hogy a másik vegye a jeleket, és ne erőlködjön.
Azt, hogy nem kedvel, a nyomulásoddal érted el. Nagyon kellemetlen szokás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!