Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » A legkedvesebbek a legálságosa...

A legkedvesebbek a legálságosabbak?

Figyelt kérdés
Megismertem egy nőt a munkahelyen. Ő nyitott felém, én meg beleestem. De aztán kiderült, hogy a fogdosásai meg a név szerinti köszönései, meg amögött, hogy folyton rám mosolyog, valójában nincs semmi, bár azt hazudta, hogy nagyon kedvel, meg szívesen találkozna velem, meg hogy jól érezte magát velem az egyetlen - amúgy szabályosan "kierőszakolt" (értsd: sokadik elhívásra végre időt szakított rám) találkánk során, még a barátságomból sem kér. De még annyi lenne benne, hogy legalább most tisztázza ezt, és nem mismásol. Állandóan lekoptat. Meg rájöttem, hogy a közvetlen kollégáival kiröhög engem a hátam mögött. Csak valami idióta megfelelési kényszere van, hogy mindenkivel jóban legyen, ezért azt mondja, amit hallani akarsz, de annyi esze nincs, hogy azzal számoljon, egyszer majd úgyis kiderül, hogy egy hazug, kétszínű alak.

2023. ápr. 2. 16:13
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Mit jelent az pontosan, hogy fogdosott?
2023. ápr. 2. 20:21
 12/20 anonim ***** válasza:
31%
Többnyire igen: a nők pszichikai terrorban fekete övesek:(.
2023. ápr. 2. 20:48
 13/20 A kérdező kommentje:

11

Többször is végig simította kezét a tarkómon, megérintette a vállam.

Azt mondta, hogy nagyon kedvel engem, hogy szívesen találkozna velem, hogy jól érzi magát velem. De ha még a barátságomból sem kér, akkor miért hazudozik össze-vissza?

2023. ápr. 2. 20:54
 14/20 anonim ***** válasza:
68%
Ahogy jobban megismert, rájött, hogy mégsem vagy neki szimpatikus. Előfordul. Egy normális ember veszi a jeleket, de neked úgy tűnik, ez nem megy.
2023. ápr. 2. 21:29
 15/20 A kérdező kommentje:

14

Én az egyességet szeretem. Ha nem kedvel már, amit nem tudom, mivel érdemeltem ki, mert ezeket a hazugságait nem olyan rég mondta, közben két hétig nem is találkoztunk.

2023. ápr. 2. 21:58
 16/20 anonim ***** válasza:
69%
Mi lenne, ha megbeszélnéd vele? Biztosan mondana valamit.
2023. ápr. 2. 22:03
 17/20 anonim ***** válasza:
65%

Mondom, ott borul a dolog, hogy a kérdező a semmit vette valaminek. Alapvetően egy eltorzult nézettel tekint az egész nem létező "kapcsolatra".

Szerintem valahol ezért is mondják, hogy nincs férfi-nő barátság, mert az emberek túlgondolják a dolgokat.

Férfiként én is kedvelem a munkatársaimat nemtől függetlenül, szívesen találkozom is velük akár munkán kívül is. Ettől még inkább egy távoli haveri-munkakapcsolat marad ami "köztünk" van, nem mélyreható barátság vagy párkapcsolat.

2023. ápr. 2. 22:32
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

"Mi lenne, ha megbeszélnéd vele?"

Én pont azt mondom, ezen nincsen mit beszélni.

A kérdező leírta mi van:

"valójában nincs semmi"

"kierőszakolt találkánk"

"még a barátságomból sem kér"

"Állandóan lekoptat"

Teljesen egyértelmű, hogy a nő semmit nem akar, és kellemetlen neki a helyzet és hogy a kérdező nem veszi a lapot.

Másrészt meg szerintem ha valakit szeretünk, akkor arról nem úgy beszélünk, mintha valami utolsó rongy lenne. Itt nem szerelemről van szó, csak a kérdezőben beindult a kanosság.

Részemről pont ez a kétszínű dolog. Valakit a háta mögött megfelelési kényszeres, hazug, kétszínű mocskos k_rvának elhordok, de azért azt elvárom, hogy zúgjon már belém... :D

2023. ápr. 2. 22:39
 19/20 anonim ***** válasza:
72%

Szép is lenne, ha mindenkinek, akit nem kedvelek, ezt a szemébe kéne mondanom. A kulturált együttélés egyik alapja, hogy nem sértegetjük feleslegesen a másikat, hanem ha nem szimpatikus, akkor nem keressük a társaságát. Persze ehhez az kell, hogy a másik vegye a jeleket, és ne erőlködjön.

Azt, hogy nem kedvel, a nyomulásoddal érted el. Nagyon kellemetlen szokás.

2023. ápr. 2. 22:52
 20/20 anonim ***** válasza:
75%
Vannak közvetlenebb típusú emberek, akiket azok, akik zárkózottabbak, könnyen félre tudnak érteni.
2023. ápr. 4. 15:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!