Mi a véleményed a Józsi válaszáról?
Figyelt kérdés
Hetente többször szoktak beszélni, ha valaki nem ér rá az az esetek jelentős részében jelzi. Egy ilyen a beszélgetést lemondó üzenetet nem vett észre Géza.
Géza: "Annyi ilyen jobbulás, meg napkihagyás volt, hogy tegnap benéztem és azt hittem ez nem új üzi tőled, aztán így nem is válaszoltam. Bocsi. Jobban vagy már? 🙂"
Józsi: "Nem gáz. (Csak egész este ezen kattogtam, hogy most haragszol-e rám és féltem elküldeni most is az üzenetet. 😃 - viccelek, természetesen) 😃 Jobban vagyok, köszönöm. " ...
Most ebből mit kéne érteni? Le se szarja, hogy írt és nem válaszoltak neki? De még ha így is van miért kell ezt így kifejteni, nem lett volna elegánsabb a "Nem gáz." után megállni? Vagy ez tényleg jó poén? Vagy mire gondol ilyenkor a "költő"?
tegnap 21:41
1/6 anonim válasza:
Mondjuk én ennél kedvesebb választ erre el sem tudok képzelni.
2/6 anonim válasza:
Józsi nem viccelt természetesen, hanem szorongott és ki akarta ezt fejezni valahogy. Majd elütni egy poénnal mintha vicc lenne, pedig nem az. Ha valamit nem akarunk leírni akkor nem írjuk le. De azt is meg merném kockáztatni, hogy egyiküknek nincs farka, és Józsi a lány (először Józsit írtam, utána Gézát, de így sokadik olvasásra inkább Józsi).
3/6 anonim válasza:
Altalaban aki utolag hozzateszi, hogy csak viccelt, de nem volt poenos a mondandoja, az fel felvallalni a korabban mondottakat, tehat mintha visszavonna, de kozben tudatja is veled. Esetleg meg nagyon szar ironia is lehet, bar sztem inkabb az elso eset.
5/6 anonim válasza:
Géza egy kicsit passzív-agresszív, kb. így lehet lefordítani: "Annyiszor jelentesz beteget, hogy észre se vettem, hogy ez egy újabb üzenet".
6/6 anonim válasza:
A szófosó az olyan aki végignyom 10 perc beszédet anélkül hogy közbe lehetne szólni valahol. Aztán ha mondjuk te mondasz pár mondatot, vagy írsz, akkor úgy érzékeli mintha hu de sokat beszélnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!