Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ha egy barát képes hátat...

Ha egy barát képes hátat fordítani csak is azért, mert elmondtad (kicsit erélyesebben) a véleményed a veled szembe tanusított viselkedéséről, akkor nem is volt igazi barát?

Figyelt kérdés
Többször előfordult már, hogy nagyképűen és lekezelően válaszolt vagy reagált bizonyos kijelentéseimre vagy csak simán beszélgetés közben. Felhívtam rá a figyelmét, hogy vegyen ezekből vissza, mert nekem nagyon gyenge pontom amikor valaki magas lóról beszél velem. Egyszer betelt nálam a pohár és kicsit erélyesebben kiosztottam, mivel ez már sokadik alkalom volt. Kis időre rá kifizettem a számlát, elköszöntem tőle és eltávoztam. Azért reménykedtem hogy felkeres és bocsánatot kér, hiszen Ő volt ebben az esetben a hibás, de állítólag más embereknek azt mondja hogy többet velem nem áll le, és hogy velem befejezte egy életre. Ti mit tennétek?
máj. 30. 15:30
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát, szerintem ő nem a barátod. Nem tisztel téged semennyire. Keress új barátokat.
máj. 30. 15:35
 2/10 A kérdező kommentje:
Több mint 10 éve tartott ez a kapcsolat, és bármilyen konfliktus adódott kettőnk között mindig megoldottam. Mindig kezdeményeztem hogy beszéljük meg, és meg is beszéltünk minden problémát. De ebben az esetben Ő kellett volna lépjen, úgy érzem.
máj. 30. 15:38
 3/10 anonim ***** válasza:
78%

Van egy olyan érzésem, hogy a te stílusodat se az angol királyi udvarban palléroztad. Én soha senkitől nem várnám, hogy bocsánatot kérjen tőlem. Nárcisztikus vonás.

Ami nem megy, ne erőltessük. Nem szeretitek egymást. Egyikőtök sem.

máj. 30. 15:39
 4/10 A kérdező kommentje:
Sajnos a te agykapacitásoddal kapcsolatban nem csak megérzéseim vannak :)) Ékes példája vagy annak a rétegnek, akik hallanak egy divatos kifejezést, de ahhoz hogy utána olvassanak és értelmezni is tudják hogy mit olvastak sötétek mint az éjszaka.
máj. 30. 15:55
 5/10 anonim ***** válasza:
57%
Na mostmár nem csak érzésem van, hanem bizonyítékkal is szolgáltál, köszönöm. És teljesen biztos lehetsz benne, hogy ha rám így hatsz ezzel a bicskanyitogatóan arrogáns stílusoddal, akkor másra, a többi itteni olvasóra is.
máj. 30. 15:58
 6/10 A kérdező kommentje:
Valami kreatívabb nem jutott eszedbe? Konkrétan lemásoltad a hozzászolásom és azzal akartál visszavágni :))
máj. 30. 16:01
 7/10 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem a kettőnk szövegében összesen két azonos szó van, az, hogy nem csak. Az érzés szót konkrétan te loptad tőlem, igen fantáziátlanul. De a továbbiakban a legkevésbé se érdekelsz, úgyhogy ne fáraszd magad újabb riposzttal.
máj. 30. 16:06
 8/10 anonim ***** válasza:
Szerintem egy barátságba belefér az hogy megmondjuk, a véleményünket, de ízléses kereteken belül. Nem a másikat megalázva, nem kioktatva, nem magas lóról beszélve. Ha mindig csak a barátunkat védjük és mindig neki adunk igazat, csak az egyetértés miatt, az nem őszinte barátság, de mindent kultúráltan higgadtan nem a màsikat lehülyézve.
máj. 30. 16:27
 9/10 A kérdező kommentje:
Kedves hetes, nem is fárasztom. Nem valami penge a hardver nálad, így értelmetlen :)
máj. 30. 17:10
 10/10 anonim ***** válasza:
52%
Pont azonosak a traumáitok, tükör
jún. 1. 08:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!