Gyerekes a viselkedésem? 24L
Eljutottál arra a szintre, hogy nem tudod tolerálni a fszságaikat. Szerintem ez nem gyerekes.
Azért jó lenne tudni az okokat. Lehet, hogy egy segítő szándékú kritikát fogalmazott meg, amit nem bírtál elviselni, stb .
Úgy érzem a kérdésből hogy megerősítést szeretnél, milyen jó is neked egyedül. Sajnos ezzel nem szolgálhatok.
A statisztikád jelenleg: kettő közeli barátból nulla. Ez helytelen, sőt hiba. El fog jönni az ideje, hamarabb mint gondolnád, amikor nagyon bánni fogod ezt. Fél éven belül azt a kérdést fogod kiírni, hogy olyan magányos vagy, és honnan lehet barátokat szerezni.
Ha még lehet, hozd ezt helyre. Mindenkinek vannak rossz időszakai, neked is és nyilván nekik is. Hogy ott és akkor, amikor összevesztetek, éppen ki volt a hülye, így nem lehet megmondani, de nincs is jelentősége. Barátokra szükség van, beszéljétek meg, hozzátok helyre amíg nem késő.
Már az is gyerekességre vall, hogx 24 évesen lánynak tartod magad, nem nőnek.
Meg fogod bánni, vagy talán már most is bánod, ha ez foglalkoztat. Én is csináltam ilyen hülyeséget, valami pitiáner ügy miatt összevesztem egy baráttal, eredménye? Lassan 5 éve nem tartjuk a kapcsolatot. Azt kívánom, bárcsak ne lettem volna hülye.
Nem.
Remélem kielégítő választ adtam.
Nem ismerem a barátságaidat, így csak azt tudom mondani, hogyha most jobban érzed magad, amikor nincsenek, akkor azok vagy nem barátságok voltak, hanem lehúzó ismeretségek.
Vannak energiavámpír emberek és kapcsolatok, azokat jó dolog időben felismerni és változtatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!