Gyerekes vagyok? ''Gáz'' a viselkedésem? Igaz lehet, hogy ezt később megfogom bánni, mert ha nem élem ki magam fiatalon, akkor majd idősebb koromban fogok elveszni abban a világban?
19 éves vagyok, nem járok diszkóba, se bulizni, nem iszom, nem dohányzom, nem drogozom, nem öltözök ki, nem is festem magam.
Nagyon gyerekes ez így? Sőt,még szűz is vagyok, sosem volt barátom.
Vajon igaza van annak,ki azt mondja,hogy sosem leszek normális felnőtt, mert a mostani viselkedésem ellentétéé fogok válni?
Szerintem ez egyáltalán nem törvényes. Én is ilyen vagyok és még egy pár barátnőm. Azért jó, hogy vagyunk még néhányan, akik így gondolkodnak szerintem. Én véleményem szerint pl alkohol és cigi nélkül is le lehet élni egy életet, úgy, hogy még egészségesebbek is vagyunk akár. Gondolj csak pl a régi korokra. Ők is így éltek kb, mint most mi, csak felnőtt korukban is kihagyták a drogot, bulit meg ilyeneket az életükből.
Légy büszke, hogy ilyen vagy. :)
18l
Ez butaság!Miért, abból lehet normális felnőtt csak akin már 10 vagy srác "áthajtott", iszik, drogozik,és dohányzik?
Amúgy ha eddig sem voltál ilyen, mint fenn a felsoroltak közül és nem is vonzott téged az ilyen élet, akkor miért lennél ilyen kb. 10 év múlva?
normális az relatív
én inkább örülök hogy vannak még ilyen emberek is, nem írom még teljesen le az emberi fajt :D
Eld ugy az eleted, ahogy jol erzed magad benne.
18 f/karpatalja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!