Az gyerekes, ha kitörlök valakit, egy volt barátot Facebookról?
Figyelt kérdés
Idegesít már a sok hülyeség amit felrak,meg semmi kedvem a pofáját nézegetni2019. aug. 16. 14:56
1/5 anonim válasza:
Szüntesd meg a követését. Nem fog tudni róla, így nem kell magyarázkodni, viszont neked sem kell látnod a posztjait.
2/5 anonim válasza:
Szerintem nem. Felesleges olyan emberrel ismerősnek lenni az ilyen oldalakon, akivel már nem beszélsz, és a posztjai sem érdekelnek.
3/5 nemaRendőrség válasza:
Ha valakinek születésnapja van és az utolsó beszélgetésünk annyi volt hogy felköszöntöttem(esetleg ő is engem) akkor törlöm. Ő már nem az ismerősöm
4/5 anonim válasza:
Dehogy is. Én rendszeresen tartok szelektálást, kb évente törlöm az összes olyan embert, akivel az előző szelektálás óta nem beszéltem.
Ha meg beszélek vele, de idegesítő dolgokat posztol, akkor csak a követését állítom le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!