Fiatal felnőttként, viszonylag gyerekes mentalitással hogyan tudnék közeli barátokat szerezni, akikkel minden nap eljárhatnék pár órára?
Figyelt kérdés
Akik eddig voltak gyerekkori barátok mind kikoptak sajnos, és mára már belátom kár erőltetni, mert csak még jobban kerülnek.2019. júl. 8. 18:22
1/3 anonim válasza:
Mit takar a fiatal felnőtt pontosan? Hány éves vagy? Fiú, lány?
2/3 anonim válasza:
Közös érdeklődésen keresztül!
Irány a facebook csoportok, hobbijaid, munkahely, tanfolyam...
3/3 A kérdező kommentje:
24 éves vagyok fiatal férfia és egy betegségnek köszönhetően tizenéves korom második felét és korai 20-as éveimet kórházakban és otthon töltöttem, de azóta szerencsére javult az állapotom és képes lennék teljes életre, viszont vágyom a kimaradt élményekre. Körülöttem mindenkinek családja vagy párkapcsolata van + munka mellett nem nagyon érnének rá, és amúgy sem vagyok az a tipikus közkedvelt személy. Nekem csak 4 órás munkám van így lenne időm a kimaradt dolgok részét bepótolni.
2019. júl. 8. 21:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!