Bunkó voltam? Kérjek bocsánatot, ha véleményem nem változott?
Nem vagyok egy különösebben érzékeny lélek és túlsúlyos se vagyok, de szerintem is tök bunkó voltál.
A kérdésedre válaszolva pedig: egy ruha anyagköltsége normál esetben fillérekben mérhető. A valódi költség a munkabér, a munkaidő, a dizájn, az eszközök a gyártáshoz, a logisztika, a szállítás, a marketing, illetve a haszonkulcs, amit mindenki leszed róla a vásárló és a gyártó között.
Ez egy igazi, proli megnyilvánulás volt részedről.
A pénztárost se fáraszd ilyen baromsággal, mert nem érdekli és megválaszolni sem tudja a kérdésedet.
"Szerintetek bunkóság egy ducibb ember előtt "szídni" a dagikat?"
Itt igazából az a kérdés, hogy szerinted bunkóságnak számít a barátnőd előtt szidni a vele hasonlókat?
Vékony ember vagyok, de ez bunkóság volt.
Egyébként meg fogalmad sincs a világról.
A ruha árának csak kis része az anyag. A munka, hogy olyanra szabták, olyanra varrták, netán a márkajelzés, ami után fizetnek, a szállítás, a reklámozás költsége stb. stb. Az eladó munkabére is ugyanannyi, akár kicsi méretet ad el, akár nagyot.
Néha van olyan, hogy a 3 kisebb méret olcsóbb, a három nagyobb meg drágább. De a legtöbb márkánál nincs árkülönbség.
Sőt, a gyerekméret se arányosan olcsóbb, ha olcsóbb egyáltalán.
Plusz még diszkrimináció is. Oké, anyagköltség meg minden,de akkor is az lenne.
L méretet hordok, de nem azért mert kövér vagyok, hanem mert széles a vállam és van mellem.
Bunkó voltál (mondom úgy hogy 55kg vagyok a 175cm-hez)
És nincs is igazad. Annyira nem drága az anyag, pláne ha drága ruháról van szó, általában nem az anyag miatt drága. A munka meg ugyanannyi vele, hiába nagyobb a méret.
Pluszban bunkóság, hogy ezt így előadtad a barátnőd előtt, plusz vele példálóztál stb. Nem is értem hogy vagytok barátok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!