Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Bunkó voltam? Kérjek bocsánato...

Bunkó voltam? Kérjek bocsánatot, ha véleményem nem változott?

Figyelt kérdés
Szerdán egy barátnőmmel mentünk vásárolni és kinéztük ugyanazt a ruhát. Nekem xs-es méretben kellett, neki xl-es (kb.25kg különbség van köztünk amúgy). Ahogy fizetéskor a kasszás lány egymás mellé tette a ruhákat felmerült bennem a kérdés, hogy miért kerül ugyanannyiba mikor az Ő méretéből kijönne az enyémből 2db is. Tényleg kb.a duplája volt a mérete. Ezt tényleg nem értem, hogy sokkal több anyag, munka van benne, és mégis ugyanaz az ára. Nem a barátnőmet akartam megbántani ezzel, csak olyan rohadt drágák a ruhák, és nem értem miért kerül minden méret ugyanannyiba. A barátnőm csúnyán magára vette, pedig nem akartam leszólni, de hát Ő volt ott, nyílván vele tudtam példálozni. Látszik rajta, hogy még most is be van rám rágva. Talán bocsánatot kellene kérnem? Igaz, a véleményem akkor is az, hogy ez így nem fair, de közben őt nem akartam megsérteni. Utólag már tudom, hogy ezt nem pont előtte kellett volna kiadnom magamból. Szerintetek bunkóság egy ducibb ember előtt "szídni" a dagikat? Igazából nem is őket szídtam, hanem az üzleteket, de rosszul jött ki az egész.
márc. 8. 13:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Régebben innen rendeltem fehérneműt.

[link]

És a nagyobb méret többe kerül, úgyhogy van olyan bolt ahol hasonlóan gondolkodnak.

márc. 8. 16:09
 12/13 anonim ***** válasza:
Miért van olyan érzésem, hogy ezt a kérdést egy tini srác írta ki, és most arra izgul, hogy milyen flame indul mindjárt?
márc. 8. 16:21
 13/13 A kérdező kommentje:
Nem tudom miért érzed így, 18 éves lányok vagyunk, és mint látod nem indul itt semmi
márc. 8. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!