Párom soha nem kér bocsánatot,még akkor sem,ha ő a hibás.Az ilyet toleráljátok?
ma 09:32
Ez az ,hogy nem igazán tolerálom már.. azért is kérdezem,mert kíváncsi vagyok, hogy én fújom csak fel ezt a dolgot,vagymad is így van ezzel.
Zeusz89
Nyilván nem mindig van igazam,de ha nem nekem van és tudom is,akkor én bocsánatot kérek szinte mindig.Akkor ebből az jön,hogy ő azt gondolja mindig neki van igaza.Ezt meg ugye te sem gondolod komolyan,hogy mindig egy ember a hibás,azaz jelen esetben én.Azért az elég nonszensz,hogy mindig egy ember vállalja magára azt is,amiben nem ő a hibás.Ez így eléggé megtudja betegíteni egy ember lelkét szerintem.Ez kb olyan,mintha minden nap elmondom neked,hogy te fogyatékos, szerencsétlen, hülye vagy,ami nyilván nem igaz,de mivel folyamatosan ezt táplálják beléd,már elhiszed a végén..
Engem marhára nem szokott a bocsanatkérés érdekelni. A tetteket nálam ezzel at se lehet írni. Megtette? Meg. Szemét volt? Szemét.
Exemnek is mindtam mikor allandoan a bocsanatokkal jött hogy nem bocsánatokat kérni kéne tudni b+, hanem eleve el se követni amiket csinál velem, vagy tesz ellenem vagy amiket nem tesz meg!
Meg amikor neten irjak hogy bocsi hogy zavar vagy zavart. A sirba visznek.
Ha nem rrek ra vagy zavarna nem is nézném akkor ki mit írt. Meg nem is válaszolnék mert épp masbaj vagyok benne. Idioták.
A cseten nincs is ilyen hogy zavar vki vkit. Max ha alszik pl nem is ír nem olvassa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!