Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit csinálsz, ha nem tudsz...

Mit csinálsz, ha nem tudsz bocsánatot kérni?

Figyelt kérdés
2023. aug. 13. 16:49
 1/8 anonim ***** válasza:
10%
szilvásbuktát
2023. aug. 13. 17:09
 2/8 anonim ***** válasza:
66%
Mert meghalt a masik vagy miert ne tudnék ha annyira akarnèk?
2023. aug. 13. 18:19
 3/8 A kérdező kommentje:
Ez egy emberi tulajdonság, sokan vannak akik nem képesek bocsánatot kérni. Én személy szerint nem ez a típus vagyok, viszont ebben az adott szituációban egyszerűen nem tudtam megszólalni
2023. aug. 13. 18:22
 4/8 anonim ***** válasza:

Nem kell bocsanatot kerni. Lehet jo a megèrzésed es a masik csak manipulal hogy te érezd magad a sz.rnak.

Sok bántalmazo esetén is megfigyelheto az hogy az áldozatok minden esetben magukban keresik a hibát.

2023. aug. 13. 18:35
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Gyerekkoromban én sem tudtam, mocsok voltam, mert próbáltam úgy kijönni belőle, hogy végül a másik kérjen tőlem bocsánatot. Egyszerűen nem tudtam kifejezni azt, hogy sajnálom, és a másikra kentem az egészet.

Fura dolog, erzelimeg nagyon fejletlen voltam, nem foglalkoztak velem otthon, az évek alatt, ahogy felnőttem, tanultam meg bocsánatot kérni a másiktól.

2023. aug. 13. 18:46
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
attól függ mi történt, én ha válltig állítom hogy igazam van sem fogok bocsánatot kérni, egyébként nme vagyok egy önző fasz, vagy olyan aki sose vállal felelősséget, de vannak esetek mikor semmiképp nem tudnak meggyőzni a másik nézőpontjáról... egyébként ha nmetudsz bocsánatot kérni akkor nyilván nem is fogsz.. ennyi, az erőltetett bocsánat meg szart sem ér
2023. aug. 13. 18:47
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Aki elvileg tud, vagyis azt hiszi magáról hogy tud, még az sem tud sok esetben. Kedvencem, a "ne haragudj, sajnálom, de..." Ahol ott az a kib@szott de, ott a sajnálat annyit is ér. Nagyon nem mindegy a kérdés szempontjából, hogy mi miatt kellene bocsánatot kérni.

Ha meghúzod a határaidat, nem kell, ha viszont kárt okoztál másnak akár lelkileg, akár fizikailag, akkor illene tudni felnőtt emberként szükségletek és érzések mentén kommunikálni. Rengetegen nem tudnak.

2023. aug. 13. 19:16
 8/8 anonim ***** válasza:
Én még soha nem tudtam bocsánatot kérni, mert soha nem tettem semmit rossz szándékkal és nem is mondtam senkinek semmit csak azért, hogy bántsam. Tehát amiket tettem, vagy mondtam, azt úgy is gondoltam.
2023. aug. 13. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!