Lányok, igaz hogy undorodtok attól ha egy férfi bocsánatot kér tőletek?
Figyelt kérdés
Ha egy férfi bocsánatot kér az gyengeségre vall, és ezzel a férfiassága tűnik el a szemetekben. Nem tudtok többé felnézni rá, és szánalmat éreztek iránta. A nők csak az erőt értékelik egy férfiban. Ez igaz?2023. jan. 14. 17:04
1/24 anonim válasza:
Nem igaz.Ezt honnan vetted?:))) Pont az a bunkó pasi aki ha hibázik nem hajlandó elismerni és ha kell akkor bocsánatot kérni,na ezzel csökken a férfiassága legalábbis az én szememben és nem azzal hogy belátó:D
Fordítva ülsz a lovon kérdező.Biztos férfi vagy:) Nem leszel férfias ha bunkó paraszt vagy ez a lényeg.
3/24 anonim válasza:
Ez egyáltalán nem igaz.
Pont hogy azzal van a probléma, ha valaki nem hajlandó bocsánatot kérni akkor sem, amikor kellene.
4/24 anonim válasza:
NEM IGAZ!!
Honnan vetted ezt a baromságot?!
5/24 anonim válasza:
A bocsánatkérés erős jellemre vall, mert képes a saját méltóságát háttérbe szorítani, és megalázkodni a másik szemében.
26/férfi
6/24 anonim válasza:
Nem, dehogy, ez egyálalán nem igaz. Sőt, kimondottan értékelem, ha valaki belátja, hogy hibázott és őszintén bocsánatot kér. Ez nem gyengeség, egy gyenge ember elsunnyogná és nem vállalná fel.
7/24 anonim válasza:
Szerintem dicséretes, ha valaki tud bocsánatot kérni és beismeri, hogy hibázott. Semmiképpen nem lenézendő, legyél akár férfi vagy nő.
8/24 anonim válasza:
NEM IGAZ!!!!!!
Ez egy baromság!!Mégis hol hallottad?
9/24 anonim válasza:
Kíváncsi lennék, honnan a forrás.
10/24 anonim válasza:
Szerintem ez ilyen tipikus PUA közhely lehet, nagyon örülök hogy kiírtad ezt a kérdést! Így legalább bizonyítást nyert, hogy a valódi nők hogyan is gondolkodnak az ilyen dolgokról mint a bocsánatkérés. Külön jópont azoknak akik még meg is indokolják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!