Lányok, igaz hogy undorodtok attól ha egy férfi bocsánatot kér tőletek?
Honnan a forrás? Saját tapasztalat. A bocsánat kérés megalázkodás, és a nők írtóznak attól ha egy férfi megalázkodik, ami teljesen érthető. Ha egy férfi bunkó volt, hibázott akkor az a legjobb megoldás ha úgy tesz mintha nem történt volna semmi, normálisan viselkedik, és a nő elengedi egy idő után, ha elengedi. A bocsánatkérés a legrosszabb amit tehet egy férfi. Gondoljatok bele. Megaláz azzal hogy bunkó, aztán még be is látja hogy nem volt igaza. Ez a gyengeség egyik jele a nők pedig csak az erőt tudják értékelni. Szexuális vonzalmat soha többé nem fog érezni egy férfi iránt a nő ha bocsánatot kér tőle. Amúgy más kérdéseknél is olvastam hogy nők nem szeretik, és nem is értékelik. Sok forrás van erről.
Hiába állítjátok ezt ha a tetteitek nem ezt mutatja.
Mindenki szereti hallani,ahogy valaki beismeri a hibáját.Aki nem kér bocsánatot,az bunkó.Nem attól férfias valaki,hogy bunkó,nem kér bocsánatot.
Amúgy #8 voltam,csak kicsit jobban kifejtettem most.
Bocs, de te honnan ismered az én tetteimet? Most megint az a helyzet, hogy becéloztál egy bizonyos típusú csajt, aki olyan, amilyen. Ezek alapján kijelentetted, hogy mindegyik egyforma.
Ez pont az, mikor bizonyos nők csak idegbeteg, féltékeny, hűtlen, agresszív pasikkal állnak össze, aztán sírnak, hogy pont ilyenek és hogy minden férfi szemét.
Pedig nekem nagyon is PUA-nak tűnik. Ott szoktak ilyen általánosítások lenni, meg egyfajta betanított szerep, amivel a butább lányokat lehet ideig óráig megvezetni, egyfajta macsó szerepet eljátszva. Ez a nem kérünk elnézést mert az undorító, nekem kifejezetten ilyennek tűnik. És szerintem vannak olyan nők akiket ez zsigerileg felizgathat, tipikusan akik rosszul szoktak választani és akikről pl a #15-ös is ír. De gyanítom a normálisabbak nem ilyenek. Amit pl az itteni, férfi és női kommentek is eddig egyaránt igazolnak.
Kérünk forrást, tényleg többen is kíváncsiak vagyunk rá!
Aha szóval ha volt olyan férfi az életemben aki bunkó volt velem (nem is egy), akkor én is mondhatom, hogy minden egyes férfi a génjeibe kódoltan bunkó selejt, és nem érdemlik meg, hogy egyáltalán szóba álljak velük?
Logika....
És igen, oké, értjük; összevesztél a barátnőddel aki nem úgy fogadta a bocsánatkérésedet ahogy neked tetszett volna, de szerinted erre az a legjobb lelki gyógyír, ha feljössz a netre további vitákba bocsátkozni?
Ekkora marhaságot...
Pont hogy abból nem kérek többet, aki nem képes belátni ha hibázott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!