Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ugye ezt nem kell sértésnek...

Ugye ezt nem kell sértésnek venni?

Figyelt kérdés
Egyik barátom akit néha meglátogatok, meg van egy két program - meghivtam magamhoz szombatra, meg az anyukáját is. Egy pszichiátriai betegek támogatott lakhatásában veszek részt, ő is beteg egyébként. Azt mondta vagyis kérdezte ha nincs nálam laptop, meg nincs tv, akkor mit fogunk csinálni.Ez egy kicsit rosszul esett Nekem, úgy éreztem nem én vagyok a fontos. Hogy lehet ezen túllépni?
tegnap 17:46
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Megmondod, mit terveztél: Teázni, beszélgetni, társasozni...
tegnap 18:01
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell ezen megsértődni. Legtöbb barátomhoz-haverom hoz én is úgy megyek hogy azért van valami program meg beszélve. Ha csak nézzük tényleg egymást az sem jó.

Mondjuk én nem tudom hogy minek megy az ember a szomszédba” tv-zni vagy számítógépezni csak úgy már de ne vedd magadra

tegnap 18:01
 3/5 A kérdező kommentje:
Az van megbeszélve hogy csak benéznek aztán megyünk hozzájuk ebédelni
tegnap 18:04
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes a reakciód. Én rögtön azt mondtam volna, hogy beszélgetni fogunk.
tegnap 18:46
 5/5 anonim ***** válasza:
51%

Heh?! Akárhova mentem s megyek sose azt kérdezem, hogy van-e tv,lapos stb.

Te túl érzékeny vagy, ő meg szánalmas, hogy valakivel kontaktba kerül és tv-zgetni akar...

Akkor maradjon otthon a francba.

Nálam a társaságom még a telefont se veszik elő.

Az új ismerkedésnél pedig aki elővette és azt nyomkodta otthagytuk helyben.

Mindenkit megvár a telefonon, neten lévő vackok.

Aki nem a másik féllel van elfoglalva, főleg ha tali vagy vendégség a téma... Sokat elmond róla.

Pl elektronika függősége, önmaga s másik emberek nem tisztelése, se saját idejét, kikapcsolódását nem tiszteli, sem a jelenlévőkét.

S ezt úgy mondom, hogy huszonéves vagyok és tizenévesen is így gondoltam mindig.

Túllépni?

Szégyenérzeted, szegénységed miatt valami kisebbségi komplexusod lehet. Ez viszont te dolgod mélyen legbelül rendezni.

Pl a jelen helyzetedet felvállalni önmagadnak s elfogadni a helyzetedet.

A szegénységben pedig sose volt semmi szégyellni való. Ezek csak blokkok a fejben.

Egy kis másoknak való megfelelési kényszerrel társítva.

tegnap 19:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!