Ugye ezt nem kell sértésnek venni?
Nem kell ezen megsértődni. Legtöbb barátomhoz-haverom hoz én is úgy megyek hogy azért van valami program meg beszélve. Ha csak nézzük tényleg egymást az sem jó.
Mondjuk én nem tudom hogy minek megy az ember a szomszédba” tv-zni vagy számítógépezni csak úgy már de ne vedd magadra
Heh?! Akárhova mentem s megyek sose azt kérdezem, hogy van-e tv,lapos stb.
Te túl érzékeny vagy, ő meg szánalmas, hogy valakivel kontaktba kerül és tv-zgetni akar...
Akkor maradjon otthon a francba.
Nálam a társaságom még a telefont se veszik elő.
Az új ismerkedésnél pedig aki elővette és azt nyomkodta otthagytuk helyben.
Mindenkit megvár a telefonon, neten lévő vackok.
Aki nem a másik féllel van elfoglalva, főleg ha tali vagy vendégség a téma... Sokat elmond róla.
Pl elektronika függősége, önmaga s másik emberek nem tisztelése, se saját idejét, kikapcsolódását nem tiszteli, sem a jelenlévőkét.
S ezt úgy mondom, hogy huszonéves vagyok és tizenévesen is így gondoltam mindig.
Túllépni?
Szégyenérzeted, szegénységed miatt valami kisebbségi komplexusod lehet. Ez viszont te dolgod mélyen legbelül rendezni.
Pl a jelen helyzetedet felvállalni önmagadnak s elfogadni a helyzetedet.
A szegénységben pedig sose volt semmi szégyellni való. Ezek csak blokkok a fejben.
Egy kis másoknak való megfelelési kényszerrel társítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!