Lett családom, de eltűntek a barátok. Más is járt így?
Tehát úgy érzed, az állítása nem volt helytálló, és nem a babáról beszéltél vele folyton? Azért ez fontos tényező.
Mekkora a kicsid most? Valóban nem értél rá találkozni vele sosem? Ha extrovertált típus, illetve te is az vagy, és addig megszokott volt, érthető, hogy zavarja a közös programok hiánya.
Amikor terhes lettem (szintén 23 évesen szültem), a barátnőm gyerektelen volt. Tény, hogy a terhes félnek nagyon oda kell tenni magát, ha meg akarja tartani a barátságot. Ha viszont a barátnőd nem is volt nyitott rá, hogy helyrehozzátok a dolgokat, akkor konkrétan az ő barátságát nem hiányolnám.
"Neki természetesen sose mondtam, hogy szerintem nem halad sehova"
Bőven elég, hogy ezt érzed, nem kell kimondani. Mi is öt perc alatt levettük, mi a szitu, pedig ismeretlenül olvassuk, amit írsz. Gondolod, ő nem vette észre a megvetést és lenézést? Ugyan már.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!