Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mérges lennél a barátnődre így?

Mérges lennél a barátnődre így?

Figyelt kérdés
Úgy volt hogy elutazunk Londonban, ott él szállást ő adta. El is utaztunk, amikor értünk jöttek az úton közölték, hogy covidosak, és ramatyul is vannak. Jó hát nincs mit tenni, ott maradtunk. Persze még kinn voltunk valahogy mi is elkaptuk ami nem csoda. Ha tudta, hogy beteg akkor legalább szólt volna.

2023. febr. 13. 17:23
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
13%

Valakit egy fertőzéssel megölni - az NEM alapvető jogod. És ezzel veszélyeztetni sem. Az sem, ha csak károkat okozol neki a fertőzéssel.

A többi meg csak mellébeszélés.

2023. febr. 14. 01:19
 32/41 anonim ***** válasza:
82%

"Valakit egy fertőzéssel megölni - az NEM alapvető jogod."

A legtöbb esetben gyakorlatilag semmi baja nem lesz az embernek, ha elkapja a koronavírust.

Az meg nem az én hibám, hogy vannak annyira legyengült emberek is, akik még ennyitől is meghalnak.

Normálisan élni és a lakóhelyemet elhagyni jogom van nekem is, hiába nem tetszik.

Másoknak károkat okozni a korlátozásokkal viszont nincs joga senkinek.

Az meg szomorú, ha szerinted az olyan alapvető emberi jogok, mint a lakhely elhagyása vagy a gyülekezési szabadság egyenlőek a mellébeszéléssel.

2023. febr. 14. 03:59
 33/41 anonim ***** válasza:
0%

32-es hozzászóló. ,,Az meg nem az én hibám, hogy vannak annyira legyengült emberek is, akik még ennyitől is meghalnak."

Te vagy nagyon buta ember vagy és emiatt nincs meg benned a kellő empátia, mert fel sem tudod fogni a súlyát, amit mondasz. Vagy súlyos mentális problémáid vannak. (Szerintem mindkettő.) Igazából teljesen mindegy, de ami biztos, hogy nem vagy a társadalomba való ilyen hozzáállással. Ha pl. amit egy előző hozzászóló írt, hogy egy terhes nőre a baba miatt nagyon veszélyes egy influenza, te pedig a nagy szabadságvágyad és nulla empátiád által ezt leszrod és egy társaságba mennél vele, ahelyett, hogy elkerülnéd a helyzetet és szólnál előre... De ez csak egy példa. Ha egy családtagod, vagy akár a gyerekednek lenne gyenge immunrendszere és halna meg más miatt bármilyen betegségben, akkor gondolom nem lenne ilyen nagy a szád. De hát ennyi ésszel belegondolni ilyesmibe.. :)

2023. febr. 14. 04:10
 34/41 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem inkább neked vannak súlyos bajok a fejedben, ha nem érted, hogy miért nincs jogod bezáratni más embereket.

Elárulom, hogy ha megpróbálnál valakit erőszakkal hazarángatni bárhonnan, akkor bizony még a rendőrség is közbeavatkozna, ez pedig nem ok nélkül van.

Az meg egyértelmű, hogy a saját egészségéért mindenki maga felel.

Ha valaki egy egész életen át el van hízva, láncdohányos és még mondjuk alkoholizál is, utána meg beledöglik a koronavírusba, vagy bármilyen más betegségbe, az bizony nem az én felelősségem, hanem csak az övé.

Azt is megnézném, hogy vajon akkor is tapsikolnál-e, ha téged akarnának bezáratni a családoddal együtt.

Ha igen, akkor bizony súlyos problémáid vannak, de valószínű, hogy ezt még te magad sem tűrnéd el.

2023. febr. 14. 04:22
 35/41 anonim ***** válasza:
0%
...és még arra is ügyel, hogy mindenki mást 2-3 címről lepontozzon, magát pedig felpontozza.
2023. febr. 14. 10:35
 36/41 anonim ***** válasza:
56%
... És akkor még arra is ügyel, hogy minden lehetséges rosszat ráfogjon azokra, akiknek annyi a "bűnük", hogy élnek az alapvető jogaikkal.
2023. febr. 14. 10:54
 37/41 anonim ***** válasza:
68%
8,Csollány xarrá volt oltva a covid injekciókkal,amiatt halt meg,meg persze rátolták lélegeztetőgépre és ezzel kb. halálra is ítélték.Tolhatjátok még a covidban meghalós hullahegyes hülyeségeiteket,de a tényekek magukért beszélnek,az oltottak hullanak,az oltatlanok köszönik,jól vannak.További jó hazudozást egy nem létező "vírus" miatti hullahelyképződésről!!
2023. febr. 15. 22:36
 38/41 anonim ***** válasza:
100%
Mit kaptatok el?Mi van? XD
2023. febr. 15. 22:40
 39/41 anonim ***** válasza:
68%
16,ki kell ábrándítanom téged,Kóbor is oltott volt és szintén gépre tolva,leszedálva ölték meg a kórházban,pont azért,hogy a magadfajták bexarjanak.Amúgy téged ismerlek,te vagy az a virusrettegő,aki mindenhol ezt a "belehalssszkóvidbamercsólánykóbor" dumát tolja.
2023. febr. 15. 23:01
 40/41 anonim ***** válasza:
68%
Én sem vagyok oltva, nem is leszek. (33-as válaszoló vagyok).
2023. febr. 16. 10:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!