Megharagudnál a barátnődre, ha tőle kapnád el a koronavírust?
Figyelt kérdés
Kb két hete megfázós tüneteim voltak, de arra gondoltam hogy a hideg miatt,mert késő estig kint voltam alig felöltözve,másnap már csorgott az orrom. Torok fájás és orrdugulás volt a tünetem, semmi más, se láz se szaglás vesztès. Kb kétszer találkoztam így egy barátnőmmel, aztán rá pár napra ugyanezeket a tüneteket produkálta, csak utána ő lázas lett, elvesztette a szaglását izlelèsèt és pozitív lett a tesztje. Kb tőlem kaphatta el, de nálam csak ilyen lefolyása volt, viszont őt jobban megviseli és a szüleit is.
Nagyon bűntudatom van, úgy érzem haragszik rám :(
2021. szept. 19. 18:06
1/10 anonim válasza:
Ha én a barátnőmtől kapnám el tuti nem haragudnék rá
2/10 anonim válasza:
Egy kapcsolat olyan, hogy ami neki megvan az nekem is lesz, oda vissza.
3/10 anonim válasza:
Nem haragudnék. Lehet, hogy nem is tőled kapta el. Lehet, hogy neked nem is az a bajod.
4/10 anonim válasza:
Csak kovid van meg kovid szövődmény, az oltástól meg semmi bajod sem lehet, ami azt jelenti, hogy ezek szerint ez az első bármi ami senkire nem veszélyes.
6/10 A kérdező kommentje:
Legjobb barátnőmről van szó, én is lány vagyok!:))
2021. szept. 19. 20:33
8/10 anonim válasza:
A munkahely is olyan, ha az egyiknek megvan mindenkinek lesz ><
9/10 anonim válasza:
Én nem örülnék, ha náthás lenne egy barátnőm és mégse mondaná le a talit.
A nátha is fertőz...
10/10 anonim válasza:
nyilvan nem haragudnek ra emiatt de annak e orulnek ha valaki betegen akarna talalkozni, akar covid akar nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!