Ti megharagudnátok?
Van egy " haverom " akivel néha néha szoktam beszélni pár szót, régebben párszor találkoztunk is. Szegény családból szaramzik, egyetemre jár és mondta hogy végre sikerült megbeszélnie egy randit a lánnyal, ami tetszik neki. Csóka közben szülei nem küldtek el neki az ígért pénzt így nem volt 1000 ft-ja sem h megtudja hívni vm-re. ( Igen, ennyire szegény ). Nekem eszembe jutott h régen néha vett nekem sort, meghívott egyszer egy sultkrumplira így úgy éreztem hogy itt a viszonzasi lehetőség, küldtem neki számlán párezer forintot, hogy kimentsem.
No de másnap megkérdeztem hogy hogy sikerült a randi és nem válaszolt. Tekintve hogy nekem köszönheti h egyáltalán volt randija szerintem egy választ megerdemeltem volna. Ti nem akadnátok ki ?
Nem akadnék ki, de nem is küldenék pénzt bárkinek azért hogy abból randizzon.
Másrészt mit értesz a megkérdezted alatt?
Tudta egyáltalán hogy küldtél neki pénzt?
Az is lehet hogy nem volt jó a randi, vagy épp csak nincs kedve, ideje beszélgetni.
Ezt nem hiszem el.
Csókának ha ennyi pénze sem volt, miből evett volna bármit is?
Mellesleg ha ennyire szegények, akkor el kell menni dolgozni, és nem anyuékról gombolni le azt a kevéskét is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!