Ti megharagudnátok a barátnőtökre ha azt mondaná az exeteknek hogy nagyon szép az új barátnője? (Ugy hogy tudja hogy még érzek iránta valamit)
Figyelt kérdés
18/L, ő is 18/L2017. ápr. 26. 15:02
1/8 anonim válasza:
Miért haragudném meg? Mert én is jártam vele? Vagy mi?
3/8 anonim válasza:
Azert egy esetet sosem szabad ennyibol megitelni.
1.ezt ki mondta neked? A baratnod is bevallotta?
2.sok fugg a helyzettol. Peldaul ha a baratnod es az exed joban vannak,es a srac esetleg mutatta neki az uj baratnojet,akkor nyilvan nem fogja lecsunyazni a lanyt. De ezer mas helyzet is lehet.
3.az se mindegy hogy milyen szemelyisegu a baratnod: ha nagyon oszinte tipus akkor en nem hibaztatnam...
szoval sosem szabad 1-2tenyezo alapjan megitelni a dolgokat.
4/8 A kérdező kommentje:
Nem, de a barátnőktők azt várnám hogy mellettem álljon, és ne dicsérgesse "az ellenségem"
2017. ápr. 26. 15:23
5/8 A kérdező kommentje:
Nincs túl jóba az exemmel, és nem is kérte a véleményét, csak ugy mondta neki. Igen, barátnőm mondta el. Lehet tévedek, de kicsit ugy éreztem örül neki
2017. ápr. 26. 15:25
6/8 anonim válasza:
Az exed az ellenséged? Gratulálok, érett a gondolkodásmódod.
7/8 A kérdező kommentje:
Az egyem csajára értettem te észlény :))
2017. ápr. 26. 19:25
8/8 anonim válasza:
Akkor nagyobb "észlény" vagy, mint hittem. Még ha az exed megcsalt volna, és haragudnál rá, de nem, te egy ismeretlen csajt tekintesz ellenségednek, mert az exed barátnője. Értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!