Csak én gondolom úgy, hogy az osztálytársaim (fiúk persze) amit gondolnak a lányokról/nőkről és ami mondanak egy lánynak azt nem szép sőt undorító?
Szóval az osztálytársaim mindig így beszélnek a lányokról/nőkről:"Neki(k) csak az a dolga(uk),hogy rá főzzenek,mossanak,takarítsanak meg b#sszunk oszt ennyi!"meg "Ennek milyen s#gge van má' de meg b#sznám!"," Milyen nagy melle van!"vagy "De kicsi a melle!".Meg csúnyán beszélnek az osztályban a lányokkal,fogdosnak bennünket meg megütnek.Szerintem az nem férfi/fiú aki meg üt egy nőt/lány.
13L
Kinövik
Ebben a korban ilyen parasztok szoktak lenni a fiúk
Már csak 2-3.évet kell kibírni és elkezd komolyodni a legidétlenebbje isis. Kitartás!:D
Általános iskolában még sok hülye veszi körül az értelmes embereket is, ha csak nem nagyon jó környéken lakik. Amikor én voltam általános iskolás a szocializmus végnapjaiban, akkor még az évfolyam leghülyébb embereit külön osztályba válogatták, és volt 1-1 tanulmányi eredmények, illetve sport eredmények alapján válogatott osztály.
Tanulj jól, és akkor gimiben már nem hülyékkel leszel körbe véve! Pl. van olyan gimi, aminek 4,8 feletti az érettségi átlaga. ( [link] egyszer egy síbuszon utaztam síelő csapatukkal, feltűnt hogy milyen kulturált fiatalok.)
A generációd elég jelentős értelmi visszaesést mutat, ami meg kb az én generációm szégyene, mert kb. e korosztályhoz tartoznak a szüleitek.
Nem undorító, csak kulturálatlan, és bunkó.
Szia!
Ez a fajta magatartás engem is kiakasztott, minket is fogdostak meg ocsmányságokat mondtak, anélkül, hogy figyelembe vették volna, hogy mi is emberek vagyunk. Sajnos úgymond divattá vált ez a felfogás napjainkban, a 13-14 éves korosztály meg ezt majmolja, és alkalmazza, plusz a hormonok, viszont azt kell, hogy mondjam, hogy a volt osztályomban már 9.vége felé elkezdtek komolyodni a fiúk, és magasabb színvonalú iskolába mentem át, ahol ez még fel sem merült :)
Nekem voltak osztálytársaim, akik 17 évesen se tisztelték a másikat és így beszéltek vele, nemtől függetlenül, úgyhogy nem biztos, hogy hamar kinövik.
"Szerintem az nem férfi/fiú aki meg üt egy nőt/lány."
Szerintem meg akárki üt meg akárkit, nemtől függetlenül, az egy büdös paraszt. (Kivéve persze, ha önvédelem.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!