Mit szólnál, ha a legjobb barátnődről kiderülne, hogy prostitucióból fedezi a költségeit?
Középsuliban ismertem meg és hamar jóban lettünk. Azt mindig is tudtam róla, hogy kétes pasi ügyei vannak, de ennyi miatt még nem ítéltem el. Néhányszor már majdnem lebukott előttem, de mindig kimagyarázta magát, úgy tudtam az apukája külföldön él és ő fizeti az álagosnál sokkal jobb albérletét, szórakozásait. Aztán most ő maga vallotta be, hogy valójában pénzért szexszel gazdag emberekkel, leginkább családos vállalkozókkal, akik szeretik az ilyen huszonéves lányokat és akiknek a nagynénje mutatja be. Nagyon megdöbbentett mivel ismertem a nagynénjét is és ezt sose néztem volna ki belőle. Folyamatosan hívogat/írogat, de hatalmasat csalódtam benne és ahhoz, hogy titkolni tudja ezt a dolgot rengetegszer a szemembe hazudott, plusz nem szivesen töltöm a szabadidőmet egy ilyen erkölcsű nővel.
Ti hasonló helyzetben hogyan reagálnátok?
Mint barát, milyen volt az eddigi eletetekben?
Ezt vedd figyelembe.
Hazudott?
Ez majdnem olyan,mint a kegyes hazugság, talán az is....a helyedben én sem reklámoznam.
Ettől ő se jobb, se rosszabb ember nem lett.
Szamithattal rá eddig?
Ha feltetted ezeket a kérdéseket magadnak és a válaszok megnyugtatóak, szerintem lépj tovább.
Ó ugyanaz az ember, a legjobb barátnőd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!