Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mérges lennél a barátnődre így?

Mérges lennél a barátnődre így?

Figyelt kérdés
Úgy volt hogy elutazunk Londonban, ott él szállást ő adta. El is utaztunk, amikor értünk jöttek az úton közölték, hogy covidosak, és ramatyul is vannak. Jó hát nincs mit tenni, ott maradtunk. Persze még kinn voltunk valahogy mi is elkaptuk ami nem csoda. Ha tudta, hogy beteg akkor legalább szólt volna.

2023. febr. 13. 17:23
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
30%

Ugyan nem ez itt most a történet, de témába vág: egy ismerősöm terhes volt, amikor a barátait áthívta magához, csak arról nem szóltak neki, hogy betegek. A babát emiatt elveszítette 7 hónapos korában, meg sem születhetett.

Csak hogy mindenki érzékelje: ez egy emberi gesztus, hogy nem veszélyeztetjük másik egészségét feleslegesen, ha elkerülhető. És itt teljesen mindegy, hogy jaj egy kis megfázás, vagy covid, influenza. Csak tiszteljük a másikat meg ezzel.

2023. febr. 13. 20:49
 22/41 anonim ***** válasza:
75%

"Úgy látom, nálad beakadt a lemez a rettegésnél és a jognál, na meg az otthon maradásnál."

Pont hogy nálatok akadt be a lemez a rettegésnél, más embereknek meg épp ezért kell a jogaikért felszólalniuk.

"Miért tetteted magad hülyének, jó érzés?"

Én is ezt kérdezem tőled, meg az összes többi rettegőtől is.

"Olyasmi, hogy "közösség"... mond neked valamit?"

Erre a témára majd térjünk vissza akkor, ha az alapvető jogok tiszteletben tartása nem jelent majd problémát neked sem.

2023. febr. 13. 20:56
 23/41 anonim ***** válasza:
0%

Fordítok: lövésed sincs, hogy mi az a közösség, és mit jelent.

Pedig annak idején ez emelte ki az embert az állatvilágból... hát nem téged, az biztos.

2023. febr. 13. 21:26
 24/41 anonim ***** válasza:
75%

Segítek: a közösség nem egyenlő az általad vágyott elnyomó rendszerekkel.

"Pedig annak idején ez emelte ki az embert az állatvilágból..."

Az állatvilágban is vannak különböző életközösségek, tehát ezt benézted.

Az embert elsősorban a magas szintű gondolkodás képessége emelte az állatok fölé. Ez viszont a rettegőknél és a másokat korlátozni akaróknál sajnos hiányzik.

2023. febr. 13. 21:37
 25/41 anonim ***** válasza:
0%

Na igen.

Például a majmoknál is vannak közösségek, ahol védik is a tagokat, veszélyben.

Viszont csimpánzoknál a hímek kedvenc szórakozása, hogy béke idején terrorizálják a nőstényeket.

Csak a "rettegésről" jutott eszembe. Ott tényleg rettegnek ilyenkor.

Gondolom, ilyen közösségbe vágysz, nem? Nekik is jogaik vannak. Bár ők a kötelességeiket is teljesítik, te meg nem.

Te egyszerűen csak elmebetegnek tűnsz innen, bár nem vagyok teljesen biztos benne. De ha igen, akkor sem tudom pontosan azonosítani, szóval jobban járnál, ha orvoshoz mennél.

Mondjuk pszichopata úgysem fog ilyet tenni, inkább idevág majd még egy butaságot.

2023. febr. 13. 21:45
 26/41 anonim ***** válasza:
75%

"Viszont csimpánzoknál a hímek kedvenc szórakozása, hogy béke idején terrorizálják a nőstényeket."

Ezek szerint a te csapatod a majmokkal van egy szinten.

Pont ti akarnátok ehhez hasonló módon a bezáratással terrorizálni más embereket.

"Bár ők a kötelességeiket is teljesítik, te meg nem."

Én teljesítem a kötelességeimet, ugyanis betartom a törvényt. A törvényben pedig az is benne van, hogy más embereket nincs jogunk olyan módon korlázozni, mint amire te vágynál.

Mivel én teljesítettem a kötelezettségeimet, ezért a jogaimmal is élhetek és így is teszek, pont úgy, mint minden normális ember.

"Te egyszerűen csak elmebetegnek tűnsz innen"

Te nem csak a jövőt látod, hanem orvosokat megszégyenítő módon képes vagy még interneten keresztül is mindenféle betegségeket diagnosztizálni.

Ha már egyszer ilyen nagy tudásod van, igazán kereshetnél magadnak valamilyen értelmes elfoglaltságot is a rettegés, meg a netezés helyett- ja, mégsem, mert még a végén elkapnád közben a "halálos" vírust. :D

Jobb lenne, ha orvoshoz fordulnál, mert a hipochondria csúnya dolgokhoz tud vezetni- ha viszont nem teszel így, akkor jó sokáig retteghetsz még bezárkózva.

Ha te ezt élvezed, akkor jó szórakozást! :D

2023. febr. 13. 21:58
 27/41 anonim ***** válasza:
16%

Annak a három elmebetegnek, aki a #21-et lepontozta... hát... nem igazán tudok mit mondani.

Gondolom, te vagy az egyik. Vagy mindhárom.

Bár az is lehet, hogy egyszerűen provokátor vagy, ami nagyon erkölcstelen dolog.

Szégyellem magam helyettük, helyetted is.

2023. febr. 13. 22:02
 28/41 anonim ***** válasza:
64%

Én sem tudok mit mondani a másokat korlátozni akaró debilekre.

Habár én nem is szégyellem magam helyettük. Helyetted sem.

Az már nem az én felelősségem, hogy mások mit tesznek.

2023. febr. 13. 22:13
 29/41 anonim ***** válasza:
16%

Hasonló helyzetben miattad is halt volna meg a gyerek. Ahogy látom, téged ez egyáltalán nem zavarna.

Ennyit a "korlátozó" "debilekről".

Te meg semmiért nem szégyelled magad, a pszichopaták nem éreznek ilyet.

2023. febr. 13. 22:21
 30/41 anonim ***** válasza:
72%

Ne tedd idézőjelbe azt a szót, hogy korlátozó, mert valóban azok vagytok. Aki szerint meg jó dolog másokat az alapvető jogaikban korlátozni, annak valóban nincs kint a négy kereke.

Arról is eshetne szó, hogy a korlátozások miatt még jobban tönkremenő és elszegényedő országokban hány ember halt meg a korlátozók baromsága miatt, de azt te szemellenzős módon úgysem vennéd figyelembe.

Helyetted én nem szégyellhetem magam, de attól még nem lesz normális dolog más embereket bezáratni.

2023. febr. 13. 22:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!