Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mérges lennél a barátnődre így?

Mérges lennél a barátnődre így?

Figyelt kérdés
Úgy volt hogy elutazunk Londonban, ott él szállást ő adta. El is utaztunk, amikor értünk jöttek az úton közölték, hogy covidosak, és ramatyul is vannak. Jó hát nincs mit tenni, ott maradtunk. Persze még kinn voltunk valahogy mi is elkaptuk ami nem csoda. Ha tudta, hogy beteg akkor legalább szólt volna.

2023. febr. 13. 17:23
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
83%
Kérdés, mikor derült ki, hogy COVID-osak. De amúgy igen, szólhatott volna.
2023. febr. 13. 17:27
 2/41 A kérdező kommentje:
Mielőtt elutaztunk volna
2023. febr. 13. 17:30
 3/41 anonim ***** válasza:
73%
Én haragudnék a páromra ha ilyen helyzet állna elő. A másik szeretetébe az is beletartozik, hogyha elkerülhető, akkor nem fertőzöm meg feleslegesen coviddal, influenzásval, vagy bármivel. Szerintem az lett volna korrekt, hogy elmondja és te magad eldöntheted, hogy ennek tudatában találkoztok vagy sem.
2023. febr. 13. 17:44
 4/41 anonim ***** válasza:
34%
Szólnia kellett volna, amint megtudta, hiszen így, hogy nála aludtatok, titeket is érint a dolog. Persze lehet nagyon rosszul volt és nem is volt eszében az utazás, úgyhogy ha tudnám, hogy nem direkt nem szólt, akkor azért nem lennék mérges, csak kicsit bosszantana, mert elég rosszul sült el. Szerintem alapvető dolog, hogy ha beteg valaki, akkor előre szóljon annak, akivel már volt megbeszélve találkozó és ő dönthesse el, hogy bevállalja-e a megbetegedés kockázatát vagy sem.
2023. febr. 13. 18:00
 5/41 A kérdező kommentje:
5 igen, lehet ígyis kimentünk volna, de legalább felkészülünk, max lelkileg, v más szállást nézünk. Nem volt rosszul annyira, meg jött velünk végig
2023. febr. 13. 18:02
 6/41 anonim ***** válasza:
30%
Ez annyira nettó kreténség, hogy nekem itt vége lenne bárkivel.
2023. febr. 13. 18:18
 7/41 anonim ***** válasza:
55%

Én nem lennék mérges.

Nálunk az alap dolog, hogy nem áll meg az élet egy kis semmi betegség miatt.

2023. febr. 13. 18:32
 8/41 anonim ***** válasza:
23%
8: Ebbe a kis semmibe már több mint tízmillióan belehaltak azért. Olyan életerős emberek is, mint Csollány Szilveszter.
2023. febr. 13. 18:36
 9/41 anonim ***** válasza:
100%

Az emberek többségének gyakorlatilag semmi baja nem lesz, ha elkapja a koronavírust. Ez tény.

Aki akar, az élhet felőlem rettegésben, de én nem fogok.

2023. febr. 13. 18:40
 10/41 anonim ***** válasza:
19%

Na, azért itt olyan 5-10% esélyed van, hogy valami súlyosabbat szedsz össze.

Vagy te szereted az orosz rulettet? Akár meg is halsz, ha úgy adódik?

2023. febr. 13. 19:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!