Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Szeretnél egy szép gondolatot...

Szeretnél egy szép gondolatot kapni tőlem? Írd le 1 mondatban a problémádat és én írok neked egy lélekemelő gondolatot!

Figyelt kérdés

2022. dec. 6. 17:53
1 2 3 4 5 6
 51/56 A kérdező kommentje:

50. Kedves 50-es!

"Mindannyiunk életében vannak olyan emberek, akik egyszerűen nem azért léptek be az életünkbe, hogy végig velünk maradjanak. Sokkal inkább azért, hogy átsuhanva életünk napjain, megmutassanak nekünk valami fontosat, ami megváltoztat bennünk dolgokat, örökre. Ha pedig eljön a nap, el kell őket engednünk és nem tehetünk ellene semmit. Óriási bennünk a veszteség, pedig igazából kaptunk valamit!"

Még rengeteg időd van megtalálni az igazit - addig pedig rengeteget tanulhatsz minden kapcsolatodból! Az első krízisnél ki fog derülni, hogy mit érzel iránta.

2022. dec. 8. 01:55
 52/56 anonim ***** válasza:
Köszönöm szépen. ☺️
2022. dec. 8. 11:32
 53/56 anonim ***** válasza:

Jaj, erről lecsúsztam, de hátha jut még nekem is🙁

Életem szerelme lelépett külföldre és el se köszönt. Soha többet nem látom 😭

2022. dec. 16. 14:52
 54/56 anonim ***** válasza:
100%
Félek hogy nem fog belém szeretni.
2023. jan. 3. 13:22
 55/56 anonim ***** válasza:
Hello Chris! Kétnaponta innom kell, nem hagyom abba. Közben nagyon szeretném. Mi lehet?
2023. jan. 3. 22:41
 56/56 anonim ***** válasza:
Megtort baratsag.
márc. 30. 19:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!