Szeretnél egy szép gondolatot kapni tőlem? Írd le 1 mondatban a problémádat és én írok neked egy lélekemelő gondolatot!
31. Kedves K.O.!
"Nem az lesz sikeres, aki pusztán elkezd valamit. Az lesz sikeres, aki elkezdi, és ha a fene fenét eszik is, befejezi." - Napoleon Hill
Random. :)
32. Kedves Darius!
"Van egy nagy, mégis egészen hétköznapi titok. Mindenkinek része van benne, mindenki ismeri, de csak kevesen gondolkodnak el rajta. A legtöbb ember tudomásul veszi, csöppet sem csodálkozik rajta. Ez a titok az idő.
Van naptár, van óra, hogy mérje, de ez mit se jelent, hiszen mindenki tudja, egy-egy óra néha egész örökkévalóságnak tetszhetik, el is suhanhat, akár egy pillanat – attól függ, mit élünk meg abban az órában.
Mert az idő élet. Az élet pedig a szívünkben lakik." (Michael Ende: Momo)
Az idő mindenkinek segít előbb vagy utóbb. Neked is fog!
+ szerezz be egy macskát :)
Kérnék én is egy szép gondolatot.
A problémám pedig a cinikus kiégettség, illetve az egyre inkább eluralkodó megvetésem és rosszindulatom a polgártársaim iránt.
21:20
ez hihetetlen:D most tudnek mondani valamit, de ugy se ertened.. de eskuszom sokat segitettel valamiben:) tobbiek, sztem kerjetek random idezetet, nagyot fog utni! :D
35. Kedves 35-ös!
Neked kettőt is hoztam. Magamnak is szólnak, osszuk el. :)
"Semmi sem nehezebb, mint embernek lenni emberek között." - Gárdonyi Géza
"Csak jó cselekedetekkel lehet az emberek közötti falakat ledönteni."
- Eginald Schlattner
35-ös vagyok, osztozhatunk és köszönöm! Ezeken még fogok elmélkedni a mai este folyamán.
Legyen további szép és kellemes estéd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!