Szeretnél egy szép gondolatot kapni tőlem? Írd le 1 mondatban a problémádat és én írok neked egy lélekemelő gondolatot!
6. Kedves 6-os!
"Az egészség nem egyetlen tett, hanem szokásaink összessége. Azzá válunk, amit rendszeresen teszünk." - Arisztotelész
Törődj az egészségeddel többet, a munka megvár!
Szia. Igen
Retteneseten magányos vagyok pár éve
7. Kedves 7-es!
"Sokkal könnyebb bátornak lenni, ha tudjuk, hogy nincs más választásunk." - Cressida Cowell
Írni és verni 2 különböző dolog, ne aggódj. 🤣
Szia! Én csak stresszes vagyok, mert sok ZH-m és vizsgám lesz, amire fel kell készülnöm, illetve nagyon fontos döntést kell meghoznom a jövőmről, ami ráadásul nem csak engem érint.
Még ezzel együtt is boldog vagyok, csak kimerült.
14. Kedves 14-es!
"Ahhoz, hogy legyőzd a félelmed, rá kell ébredned, hogy nincs menekvés attól, amitől rettegsz. Fel kell szívnod önmagadba. Élj vele! Ízleld meg! Értsd meg! És kerekedj felül rajta!" - David Gemmell
Ahhoz, hogy megtaláld, bátornak kell lenni. Arra a találkozóra el kell menni. Akkor is, ha csúnyának, kövérnek, bénának érzed magad. Mert ha nem kockáztatsz, nem fogod megtalálni azt, aki szépnek, vonzónak és tökéletesnek lát majd. Nem azért, mert szép, vonzó és tökéletes vagy, hanem azért, mert NEKI az vagy.
16. Kedves 16-os!
"A jövő azoké, akik hisznek álmaik szépségében." - Eleanor Roosevelt
Sok sikert a vizsgáidhoz!
A döntésben segíthet a pontozós módszer. Ha 2 dolog között kell dönteni, csinálj 2 oszlopot, és a 2 dolog esetében írj össze különböző szempontokat, amelyek fontosak a számodra, és pontozd a 2 lehetőséget. Amelyik több pontot kap, azt érdemesebb választani. Leírva hatékonyabban lehet látni a dolgokat és döntést hozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!