Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Írnátok nekem pár lélekemelő...

Írnátok nekem pár lélekemelő sort?

Figyelt kérdés
Már nagyon fájnak a szemeim a sírástól és nagyon szükségem lenne néhány kedves szóra. Kérlek.

2021. jún. 1. 20:51
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
70%

lélekemelő sor

lélekemelő sor

lélekemelő sor

lélekemelő sor

2021. jún. 1. 20:52
 2/14 anonim ***** válasza:
2021. jún. 1. 20:53
 3/14 anonim ***** válasza:
56%
Szzar az élet.
2021. jún. 1. 21:01
 4/14 anonim ***** válasza:
92%
Elmúlik.
2021. jún. 1. 21:02
 5/14 anonim válasza:
100%

Azt szokták mondani, hogy kérdezd meg magadtól, hogy számít-e majd ez a dolog, ami miatt szomorú vagy, vagy hogy tudsz-e rajta változtatni, ha nem akkor ne legyél szomorú miatta.

Például, ha meghalt egy ismerősöd az szomorú és számítani fog 5 év múlva is, de azon nem lehet változtatni gondolj az élőkre.

Ha valaki szakított veled arra emlékezni fogsz 5 év múlva is, de koránt sem annyira mint most. 5 év múlva lehet már teljesen mással leszel és csak úgy gondolsz majd vissza dologra, hogy jobb is neked, hogy vége lett annak a kapcsolatnak. Akár az is lehet, hogy kibékülsz azzal, aki elhagyott, mert más élethelyzetben lesztek, de erre ne számíts, sokszor jobb nem kibékülni.

Ha kirúgtak valahonnan vagy nem vettek fel valahova 5 év múlva az nem fog számítani, mert addigra már rég máshol leszel.

Szóval a jelened lehet, hogy most rossz, de nem lesz mindig ilyen.

2021. jún. 1. 21:04
 6/14 anonim ***** válasza:
13%
Figy, ez nem pátyolgattatós oldal. Kérlek. Értsd meg.
2021. jún. 1. 21:22
 7/14 anonim ***** válasza:
88%
Küldök neked egy virtuális ölelést :)
2021. jún. 1. 21:22
 8/14 anonim ***** válasza:
0%
Szekunder szégyenérzetem van az ilyen "idegenektől kuncsorgok szimpátiát" kérdésektől.
2021. jún. 1. 21:27
 9/14 Jól van ez így? ***** válasza:
100%
Nincs semmi baj, nem dőlt össze a világ, még akkor sem, ha neked az most úgy tűnik! Ez egy átmeneti időszak és tudom, hogy közhely de az idő minden sebet begyógyít. Pihend ki magad és holnap már egy fokkal jobban fogod érezni magad! Ne hagyd hogy a sok veréb elvegye a kedved mindenhol csipognak, kapj elő egy csúzlit azután pedig lőj pár kenyérmorzsát közéjük, hogy elhallgassanak! Úgyhogy csak fel a fejjel! Jó éjszakát, szép álmokat!
2021. jún. 1. 21:41
 10/14 anonim ***** válasza:
57%
Nincs bánat, csak kevés pálinka.
2021. jún. 1. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!