Melyik a kedvenc "kedves, aranyos" filmetek? (Lent kicsit kifejtem)
Ilyenekre gondolok, mint pl Amélie csodálatos élete.
Kicsit megfoghatatlan a kérdésem, mert mindenkinek mást jelenthet ez. Szabadjára engedem, hogy ki hogyan fogja meg a kérdést. Kíváncsi vagyok milyen válaszok lesznek.
Tehát nem az ilyen akcióorgiákra, szuperhősfilmekre, thrillerekre gondolok most. :) Hanem az ilyen lassabb, akár művészibb filmekre, amik kedvesek számotokra.
Denisz a komisz
A 200 éves ember
Kis gézengúzok
Grincs
Forrest Gump
Hú de sorolnám még :)
Időről időre
Mielőtt felkel a Nap
Mielőtt lemegy a Nap
Aludj csak, én álmodom! (Alapból utálom a romantikus filmeket, de Sandra Bullock annyira imádnivaló és romlatlan, hogy évente legalább 1x mindig megézem.)
Fránya macska (Christina Ricci egyik korai filmje. Olyan szófordulatok is elhangzanak benne, hogy "azt a leborult szivarvégét!", tehát abszolút lightos és egy gyerek is simán megnézheti.)
A kis gyufaárus lány (Megható és kedves történet. A 2013-as német adaptáció a legjobb.)
...de hogy ne csak lányokat mondjak, bármelyik Dan Aykroyd filmet is ide sorolhatom: mindig szolíd és szimpatikus figurákat játszik, sosem káromkodik. ...és persze az örök kedvenc: a megunhatatlan Reszkessetek, betörők 1-2. :)
Las Vegas,végállomás
Másnap
Fonalak
Las Vegas végállomás "kedves, aranyos" film..?? Ugyan egy remekmű a maga nemében, csak pont nem illik ide. No mindegy, ízléseken nem lehet vitatkozni.
Részemről így hirtelen a sok közül:
Monte Wildhorn csodálatos nyara
Straight Story
A százéves ember, aki kimászott az ablakon és eltűnt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!