Szeretnél egy szép gondolatot kapni tőlem? Írd le 1 mondatban a problémádat és én írok neked egy lélekemelő gondolatot!
Figyelt kérdés
2022. dec. 6. 17:53
21/56 A kérdező kommentje:
Kedves privát: pénzt sajnos nem tudok adni. 🤣
2022. dec. 6. 18:45
23/56 anonim válasza:
Jól van nyomik látom lepontoztatok most viszonzom a kedvességet
24/56 A kérdező kommentje:
Én mindenkit felpontoztam! :)
2022. dec. 6. 18:47
25/56 A kérdező kommentje:
Kedves 22-es!
"A legfontosabb, hogy sose feledjük el: a jótett boldogsággal tölti el azt, aki jót cselekszik. Az öröm és megelégedés virága fakad a nyomában, mely a lélek napfényes csúcsairól int elénk." - Maurice Maeterlinck
Remélem tetszik, én épp ezzel próbálkozom :)
2022. dec. 6. 18:59
26/56 Zowie válasza:
Nagyon tetszik és köszönöm, én is így próbálom élni az életem és azóta sokkal boldogabb vagyok és pozitív dolgok történnek. :)
27/56 anonim válasza:
A kérdezőről nekem most "A szentfazék" című film jutott eszembe. :)
28/56 A kérdező kommentje:
27-es, igazad van. Számomra is szokatlan a szerep, mert általában gonosz vagyok. De kellemes. Próbáld ki te is!
Zowie, köszönöm. :)
2022. dec. 6. 19:58
29/56 anonim válasza:
Nekem nem kell kipróbálnom, alapból ilyen vagyok. :)
(27)
30/56 K.O. válasza:
18:40
sztem meg tok aranyos:) legalabb jot tesz, nem rosszat mint az atlag..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!