Szeretnél egy szép gondolatot kapni tőlem? Írd le 1 mondatban a problémádat és én írok neked egy lélekemelő gondolatot!
Figyelt kérdés
2022. dec. 6. 17:53
41/56 A kérdező kommentje:
Szívesen! :) Akkor pedig gazdag vagy a macskátlanokhoz képest! :)
2022. dec. 6. 22:07
42/56 Darius- válasza:
Igy van, van itthon 6 macska, mert a nagymamam nagyon szereti oket és persze én is, és viszonozzak is a szeretetet. Boldog Mikulast neked kedves kérdezo.
43/56 A kérdező kommentje:
Boldog Mikulást neked is, a nagyinak is, meg a szőrgombócoknak is! :)
2022. dec. 6. 22:27
44/56 anonim válasza:
én csak szeretném hogy a pénteki interjúm jól sikerüljön, és legyen ezáltal egy normális munkahelyem, kíváncsi vagyok erre mit tudsz mondani 😄
45/56 A kérdező kommentje:
44. - Kedves 44-es!
"Felkészültség és fegyelem a sorsunk urává tesz." (A holnap határa)
Öltözz fel elegánsan (ezáltal kiemelkedsz a többiek közül) és legyél magabiztos! Erős kézfogással indíts, és hangsúlyozd ki az erősségeidet! Mondj konkrét példákat, hogy milyen eredményeid voltak, mi mindenhez értesz. Ne csak a papírokra koncentrálj, hanem bármilyen más tulajdonságodra, tudásodra, amivel hasznára lehetsz az új munkahelyednek. A közhelyeket felejtsd el! Sok sikert kívánok! :)
2022. dec. 6. 23:57
46/56 anonim válasza:
Kérdező, te is megérdemelsz egy idézetet. Tessék:
"A Nap ragyogjon be lelked oltárán, drága jóuram!" - Random sziauramos báttya a keletinél
48/56 A kérdező kommentje:
Ez megemelte a lelkem, kedves 46-os.
2022. dec. 7. 17:43
49/56 A kérdező kommentje:
Neked is köszönöm, 47-es! Nagyon szép, és még nem ismertem!
2022. dec. 7. 17:44
50/56 anonim válasza:
Először van barátom, de nem tudom, hogy szerelmes vagyok-e belé igazán. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!