Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ezt már végleg elcsesztem?...

Ezt már végleg elcsesztem? Vagy helyrehozható szerintetek? 20/f

Figyelt kérdés

Volt egy nagyon jó haverom, rengeteget lógtunk együtt meg hasonlók.

Aztán amikor barátnőm lett elkezdtem őt hanyagolni, mivel a bnőmnek nem tetszett ha másokkal jártam ki vagy ilyesmi...

Aztán szakítottunk, megint elkezdtünk együtt lógni, minden rendben volt...

De a hülye fejemmel megint összejöttem a csajjal, és majd fél évig megint hanyagoltam a haveromat. 2 hete végleg szakítottunk, de a haverom már semmi közös programot nem akar velem.

Mondtam hogy jöjjön át de lerázott, aztán kocsmázni hívtam de akkor is lerázott, 3-an mentek moziba és eszébe sem jutott hogy engem is hívjon, egyszerűen semmi közös programot nem akar velem, mindent lemond...

Tudom hogy én csesztem el, de most meg nagyon rossz, mert tényleg ő volt az egyetlen akivel rengeteg mindent megbeszéltünk, folyton hülyeségekkel szivattuk egymást, most meg semmi...

Messenger üzenetekre nem igazán válaszol (szerintem a chatet is kikapcsolta nekem, abszolút nem látom mikor volt elérhető...) telefont meg nem veszi, bár azt alapból sem szokta nagyon felvenni, inkább írogatós típus...

2021. aug. 29. 08:13
1 2
 11/15 Senior Séf ***** válasza:
38%
A barátod jó lenne, ha megértené, hogy mindenki életében eljön az időszak, amikor a barátságok helyett a párválasztás, utódnemzés-és nevelés lép előtérbe. Erre predesztinálja a fajfenntartás ösztöne. Ez van. Lehet pfujjogni, hogy nem vagyunk állatok, de valójában ugyanazok az évmilliós evolúciós törvények irányítanak bennünket is. 40 felé, amikor az utódok már nem kívánnak állandó odafigyelést, újra élednek a régi barátságok, ős újak is születnek, de addig javarészt parkolópályára kerülnek. A férfibarátság egyébként sem arról szól, hogy egymás nyakán lógunk éjjel-nappal. Egyszerűen ott vagyunk a másik tudatában, és előlépünk, ha égetően szükség van ránk.
2021. aug. 30. 13:44
 12/15 anonim ***** válasza:
35%
Egyetertek 11es amikor szerelmes az ember az elejen orul ha van egy kis szabadideje amit a szerelmevel akar tolteni nem a haverral logni. Altalaban ez a hetvege. haver is azert er ra mert nincs mèg friss kapcsolata.. ilyenkor 3asban 4esben mennek programokra pl moziba miert ne johetne a haver is stb nem kell ezen megsertodni tok alapszitu o is igy tenne kiveve ha elore eldonti hogy na o aztan nem..
2021. aug. 30. 14:19
 13/15 anonim ***** válasza:
Én is tapasztaltam, amit 11-es írt. Van gyerekkori barátom, akivel sülve-főve együtt voltunk, amíg be nem köszöntött a csajozás időszaka. Onnatól változott prioritás. A barátság megmaradt, akkor is, amikor már családos emberek lettünk, s időközben volt időszak, amikor több mint ezer km választott el minket egymástól. Ha az élet úgy hozta, hogy találkozni tudtunk megleltük egymást, elbeszélgettünk, amíg a kötelesség nem szólította valamelyikünket. Mostanában, hogy elérhető közelségben lakunkk, megint sűrűn találkozunk, az asszonyaink is összebarátkoztak, szinte hetente ütközünk valamelyikünknél.
2021. aug. 31. 08:15
 14/15 anonim válasza:
72%
Ha csak akkor kell és gondolsz rá, amikor épp neked van rá szükséged és neked kényelmes, akkor inkább hagyd békén szerencsétlent, kapott már eleget tőled. Van az a mondás, hogy "mindenki azt kapja amit ad", tökéletesen rá lehet húzni erre a szituációra és te még meg is érdemled.
2021. szept. 1. 01:30
 15/15 anonim ***** válasza:
59%
Nem is volt ő neked igazán fontos. Leakasztod a szögről, meg vissza. Szerintem igaza van, én se találkozgatnék már veled ezek után szívesen.
2022. febr. 22. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!