Mihez kezdjek? Helyrehozhatom még a barátságunkat?
Figyelt kérdés
A két legjobb barátnőmmel összevesztem nyáron. Iskolakezdéskor megpróbáltam megbeszélni velük a dolgot, de nem voltam őszinte. Sokat gondolkoztam rajta, és nehezen, de bevallottam magamnak, hogy én vagyok a hibás. Bocsánatot akartam kérni tőlük, de túl gyáva voltam hozzá. Nem mertem odamenni, az idő pedig elrepült, hónapok teltek el, és már elfogadtam, jól megvannak nélkülem is őket. Úgy gondoltam, őket már úgysem érdeklem, akkor pedig felesleges bármit is mondanom nekik. Volt egy alkalom, amikor az egyik volt barátnőm mondott valamit, amiből úgy tűnt, hogy őt még érdekli a dolog, de akkor is túl gyáva voltam odamenni hozzá, és megint elszalasztottam az alkalmat. Most, eltelt fél év, és egyre rosszabbul érzem magam. Bűntudatom van, hiányoznak. Tegnap, ugyanaz a volt barátnőm küldött egy sms-t, amiben boldog karácsonyt kívánt. Tudom, nem sok, de mégis reményt adott. Szerintetek van még esélyem helyrehozni a barátságunkat, vagy ez már veszett ügy?2013. dec. 22. 10:41
1/4 anonim válasza:
Igen, de most legyél határozottabb. Egy próbát mindenképpen megér.
2/4 anonim válasza:
Hidd el, sikerul kibekulni csak legyel bator! Sok sikert :)
3/4 kiskakas válasza:
aki smst kuldott annak biztos nagyon hianyzol es meg fog bocsajtani.de szerintem a masik is!!!beszelj vely:J:)
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.:)
2013. dec. 25. 14:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!