Hogy fűzhetném szorosabbra a barátságunkat anélkül, hogy a fiú félreértené?
Mond azt neki, hogy szeretnéd megnézni ezt vagy azt a filmet a moziban és nem akarsz egyedül menni, igazán elkísérhetne. Csinosan, szexisen kirittyented magad és bevetsz minden bájt és mosolyt. Ha gyerek korotok óta ismeritek egymást, akkor át is ölelheted. (Nekem is van olyan nőismerősöm, akivel megtehetem ezt, pedig házas vagyok, csak régebben ismerem, mint a nejemet) Sőt, most hideg van, hozzá is bújhatsz egy kicsit. Ha van rajtad egy finom, de nem rámenős illat, akkor biztosan beleborzong majd. Na, ehhez jól jöhet egy őszinte barátnő, hogy ha nincs, akkor válasszatok egyet. Sőt! Én megkérdeznék a boltban járó pasikat is arról, hogy szerintük ez vagy amaz tetszik-e nekik jobban.
Szerintem ennél többet ne tegyél elsőre. Max egy puszi belefér a részedről, de a továbbiakat bízd rá. Ha akarja, hogy több legyen, akkor elgondolkodik rajta úgyis.
44/F
Ezt a "hogy a fiú félreértené" úgy érted, hogy CSAK barátnak szeretnéd, de párkapcsolatot meg egyebeket nem akarsz vele kezdeni? Alapból: miért kötöd az ebet a karóhoz? Hogy ha ilyen jól megvagytok, miért zárod ki a lehetőségét a több mint barátságnak?
Ez amúgy azért nehéz, mert ha látványosan közeledsz felé, majd közlöd vele, hogy nem *úgy*, hanem másképp, akkor a fiú úgy érezheti, hogy elhúztad előtte a mézesmadzagot, majd jól pofára ejtetted. Ezt mindenképpen el kell kerülni. Persze nem biztos az sem, hogy ő többet akarna tőled, de egy fiút könnyebb akaratlanul is behülyíteni, mert egy fiú egy lányban mindig ott látja a nőt is, főleg ha a lány közeledik.
Ha meg elmondogatod neki percenként, hogy félre ne értse, te CSAK barátkozni szeretnél vele, akkor abból hamar elege lesz. Senki nem szereti hallgatni, hogy "jó dumálni veled, de a többihez kevés vagy", még akkor is, ha azt a többit igazából ő sem akarná.
Van az a mondás, hogy férfi és nő között vagy akkor van barátság, ha előtte volt valami, vagy ha utána lesz. Kizárt - főleg a Ti korotokban, már ha mindketten heterók vagytok - hogy egyikőtök ne akarjon egyszer csak egy picivel többet.
Szóval mindezekre fölkészülve én azt tanácsolom, hogy közeledj felé, főleg, ha van is már előzménye, és hagyd, hogy megtörténjen, aminek meg kell. Lehet, hogy barátság marad, lehet, hogy nem. Csak ne kösd ki előre, hogy eddig és ne tovább. Ha nagyon nem akarsz tőle semmi többet, akkor maradjon inkább továbbra is ez a tisztes távolság, és akkor senki nem fog fölöslegesen sérülni.
(Ha meg én értettem félre a szitut, akkor bocs.)
Nem, nem értetted félre köszönöm a hasznos válaszokat.
A fiúnak nem tetszem ez majdnem 100% ezért is gonfoltam, hogy lehetnénk jó barátok, csak nem akartam, hogy azt higyje, hogy egy szánalmas szerelmes vagyok akit nem lehet lerázni vagy ilyenek. Ráadásul szerintem tudja, hogy elég hosszú ideig bele voltam esve az egyik barátjába, de ő azt momdta, hogy nem tetszem neki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!